Kendte 11. juni 2019

”Robinson”-Malene skriver om mors død

Robinson-vinderen Malene Hasselblad er i gang med at skrive en bog om drabet på sin 81-årige mor, der er blandt ofrene i en tredobbelt drabssag fra Østerbro i København.
(Foto: Krestine Havemann)

Foråret 2019 har ikke ligefrem vist sig fra sin lyseste side.

Og især ikke for den tidligere Robinson-vinder Malene Hasselblad, 48.

I begyndelsen af foråret ramte en brutal tragedie, da Malenes mor, Inez Hasselblad, blev dræbt i sin lejlighed på Vangehusvej.

Mordet på den 81-årige mor og to andre beboere i samme ejendomskompleks har fået Malene til tasterne for at udgive en bog om den groteske sag.

Det fortalte hun til SE og HØR, da hun forleden dukkede op til ”Vi Elsker 90’erne” i Rødovre.

– Det er så vigtigt for mig, at sagen kommer frem i lyset, så det ikke kan ske igen. Min mors død må ikke være forgæves, lød det fra Malene Hasselblad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mundkurv på

Robinson-vinderen fra 2001 kommer til at følge de kommende retssager, hvor en 26-årig tidligere straffet mand er sigtet i sagen.

Han nægter sig skyldig i sigtelsen.

Derfor er det også svært for Malene at åbne for meget op om den kommende bog.

– Jeg må ikke sige en skid, da jeg skal vidne.

Hasselblad håber, at forløbet kan hjælpe hende til at få nogle svar i sagen, hvor hun selv gjorde politiet opmærksom på drabet på sin mor, som myndighederne først betragtede som et naturligt dødsfald.

– Det bliver hele processen omkring det og hele det følelsesmæssige omkring drabet. Det giver mig en hjælp i hele meningsløsheden, lyder det fra Malene Hasselblad.

Ud over Malenes mor drejer sagen sig om en 80-årig mand og en 83-årig kvinde.

Sponsoreret indhold