Rikke Gøransson på kærlighedsferie med ny fyr

Rikke Gøransson har i 10 år været vært på \

Rikke Gøransson har i 10 år været vært på "Paradise Hotel".

Foto: Thomas Laursen

Snart får danskerne igen lov til at se smukke Rikke Gøransson på skærmen regelmæssigt. Den nye sæson af "Paradise Hotel" har premiere den 26. marts på TV3, og det er naturligvis med den 33-årige godte som vært.

Før Rikke og det populære reality-program igen er på alles læber, har hun valgt at rejse væk fra Danmark. Og hun er ikke taget afsted alene.

På TV-sildens Instagram-profil kan man se, at hun lige nu er på ferie i Storbritanien med sin nye fyr Tommy-Lee Winkworth. De to er for nyligt dukket op på den røde løber sammen ved flere lejligheder.

Blandt andet til premieren på Magnus Millangs nye komediefilm "Selvhenter" troppede Rikke Gøransson op med sin nye flamme.

Artiklen fortsætter under billedet...

Rikke Gøransson og Tommy Lee-Winkworth så ret forelskede ud, da de dukkede op til premieren på "Selvhenter" sammen (Foto: Peter Grosen)

Det yderst smukke par vil dog ikke kalde sig kærester endnu.

- Vi dater, fnisede både Rikke og Tommy-Lee i kor, da SE og HØR spurgte de to, om de nu ville stå frem som kærester.

Første gang den kønne duo viste sig frem i offentligheden var til Billed Bladets TV-guld. Siden har man på deres respektive sociale medier se dem tilbring meget tid sammen.

Se Rikke Gøransson og Tommy-Lee Winkworth svare kryptisk på deres "forhold":

Artiklen fortsætter under videoen...

Nu er Rikke og hendes modelfyr så taget på en kærlighedstur. Første stop på ruten var til Tommy-Lees hjemland England, hvor fra de to flittigt delte videoer på deres Instagram-story.

Nu er turen så gået videre til Cardiff i Wales, hvor TV-værten og hendes flotte kavaler også er sammen.

Se Rikke Gøransson tage en quiz om, hvor meget hun egentlig ved om "Paradise Hotel":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close