Paradise Hotel5. november 2017

Rikke Gøransson: Jeg er skruk

Selvom "Paradise Hotel"-værten Rikke Gøransson godt kunne tænke sig at blive mor, så behøver det ikke være lige nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rikke-pg-466.jpg
 Foto: Peter Grosen

Der er ikke noget barn på vej for "Paradise Hotel"-værten Rikke Gøransson. I hvert fald ikke lige nu.

Den kønne TV-vært indrømmer dog, at hun er skruk.

Det gør hun i et interview med Realityportalen.dk.

- Jeg vil godt indrømme, at jeg er skruk, og når jeg ser mine venners små børn, er jeg jo ved at dø. De er de sødeste. Så bliver jeg jo sådan lidt: ”Ej, Mads skal vi ikke lave en”, og så kigger han på mig, og jeg siger: ”Okay, vi venter lidt”, fortæller Rikke Gøransson i interviewet.

Grunden til, at en familieforøgelse godt må vente lidt, er, at der er mange andre ting, som Rikke har lyst til at lave lige nu. Hun har nemlig rigtigt mange planer, som hun gerne vil føre ud i livet, før hun bliver mor.

Det er halvandet år siden, at Rikke Gøransson første gang kunne vise kæresten Mads frem på en rød løber. Og det var på det tidspunkt tydeligt, at hun var meget glad for den unge skuespiller.

- Mads er sjov, smuk, intelligent, talentfuld - jeg har endnu ikke fundet én eneste fejl ved ham, kvidrede den smukke værtinde til SE og HØR.

Parret mødtes på en bar, hvor Rikke gav Mads komplimenter for hans gode udseende. Siden fandt han hende på Instagram, og efterfølgende fandt parret sammen. "Paradise Hotel"-værten og skuespiller-kæresten flyttede sammen i juni 2016. Rikke Gøransson er endnu en gang vært, når "Paradise Hotel" til foråret løber over skærmen. Optagelserne til den nye sæson går i gang senere på måneden. Du kan se flere billeder af Rikke Gøransson i galleriet herunder

Dejlige Rikke Gøransson

null

Sponsoreret indhold