Trekant i poolen! Så vild bliver den nye "Paradise"-sæson

Trekant i poolen på \

Trekant i poolen på "Paradise Hotel"

Foto: TV3

"Paradise Hotel" er gaven, der bliver ved med at give. Det ikoniske reality-program har snart premiere, og nu har TV3 givet alle os dramahungrende reality-elskere en lille forsmag til at stille vores sult for vilde fester og intriger.

Den 26. marts klokken 22.00 skal du sidde klar ved dit TV, hvis du vil se Rikke Gøransson slå dørene op til "Paradise Hotel" endnu en gang.

Og det virker til, at den nye sæson bliver ret så vild. I hvert fald hvis man skal tro den trailer, som TV3 netop har lagt ud.

Her ser vi deltagerne feste i vanlig Paradise-stil, men vi ser også tårer, temperament og voldsomme skænderier. Det mest opsigtsvækkende i den næsten to minutter lange trailer foregår dog i poolen.

Se hele traileren her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Her har to af hotellets kvindelige gæster sat kløerne i en heldig fyr, og selv om vi kun får et par sekunder af akten at se, så er det ikke til at misforstå.

Den nye sæson af "Paradise Hotel" byder på en vaskeægte trekant i den flotte pool, hvis imponerende rammer må siges at blive udnyttet til fulde af de unge deltagere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Der bliver gået til den i poolen i den nye sæson af "Paradise Hotel" (Foto: TV3)

Eskapaderne i poolen foregår mellem to mørkhårede kvinder og en enkelt mørkhåret fyr fra dette års udgave af "Paradise Hotel". Og som man kan se i videoen, holder de sig ikke tilbage.

Se hele afsløringen af deltagerne i denne sæson af "Paradise Hotel":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close