Video og billeder: Single Rikke Gøransson kysser med purung fyr

32-årige Rikke Gøransson havde mere travlt med at kysse end danse til gadefestivalen Distortion.

32-årige Rikke Gøransson havde mere travlt med at kysse end danse til gadefestivalen Distortion.

(Foto: Nicklas Lagerstorf)

Gudesmukke 32-årige Rikke Gøransson slog sig forrige torsdag løs til den københavnske gadefest Distortion.

Sommervarmen kan meget vel have gjort noget ved ”Paradise Hotel”-værten. I hvert fald kastede hun al sin kærlighed og opmærksomhed på en flot ung mand med langt, lyst hår.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der var ikke meget blufærdighed at spore, da TV-skønheden kyssede løs på den ukendte unge mand, mens de stod i et sandt menneskehav. (Foto: Nicklas Lagerstorf)

I flere timer byttede de to mundvand midt i den store folkemængde ved gadefesten, der foregik på Vesterbro i København.

De to turtelduer ænsede ikke de mange tusind mennesker, der dansede og festede rundt omkring dem, og de mange kys fik da også en del personer til at spærre øjnene op.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der blev udvekslet lige dele hede blikke og våde kys mellem Gøransson og manden med det flotte lange hår. (Foto: Nicklas Lagerstorf)

Tiden mellem de mange kys var ikke lang, men mundpauserne blev brugt på at danse med hinanden og deres venner til de hårde basrytmer.

Rikke og den ukendte mand tøvede ikke med at lade læberne mødes, og de to kyssede både midt på gaden og i små afkroge i form af en opgang til en række lejligheder.

Ingen Mads

Da SE og HØR gik i trykken sidste fredag eftermiddag, stod ”Paradise Hotel”-værten på Facebook stadig som værende i et forhold med skuespilleren Mads Madsen.

Men efterfølgende annoncerede de begge på Instagram, at de ikke længere er kærester - men fortsat gode venner

Mads Madsen og Rikke Gøransson var kærester i over to år, og allerede tidligt i forholdet meldte hun ud, at hun gerne vil have børn med ham.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close