Julemand anholdt: Resterne af hans to børn fundet gravet ned i haven

Mary og Elwyn Crocker Jr på skødet af deres far, 50-årige Ewyn Crocker, der nu er sigtet for mordene på dem.

Mary og Elwyn Crocker Jr på skødet af deres far, 50-årige Ewyn Crocker, der nu er sigtet for mordene på dem.

Foto: Privat

Indtil for få dage siden sad børn på skødet af Elwyn Crocker for ivrigt at fortælle supermarkeds-julemanden, hvad de ønskede sig til jul.

Nu er den 50-årige mand fra Guyton, Georgia anholdt og sigtet for drabet på sine egne to børn, efter ligene af dem er blevet fundet gravet ned i hans egen have.

Det skriver NY Post.

Den 50-årige Ewyn Crocker blev anholdt 20. december, efter en person havde ringet til alarmcentralen og udtrykt bekymring for de to børn, Elwin Junior og Mary.

Da politiet ankom til huset og gennemsøgte grunden, fandt man ligene af de to børn gravet ned bag et mobilehome i familiens baghave.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mary og Elwyn Crocker Jr på skødet af deres far, 50-årige Ewyn Crocker, der nu er sigtet for mordene på dem.

Mary og Elwyn Crocker Jr på skødet af deres far, 50-årige Ewyn Crocker, der nu er sigtet for mordene på dem. Foto: Privat

Politiet er stadig ved at finde ud af, hvordan og hvornår Elwin Junior og Mary døde.

Faderen er imens blevet sigtet for børnemishandling, for at have dræbt begge børn samt for usømmelig omgang med lig.

Det er desuden kommet frem, at 14-årige Elwyn Junior sidst blev set i live for to år siden, mens hans søster Mary, der ville være fyldt 14 år denne måned, forsvandt i oktober.

Ingen af børnene er nogensinde blevet meldt savnet, men familien har tidligere været i de sociale myndigheders søgelys.

- Det helt store spørgsmål, vi stiller os selv, er, hvordan den lille dreng kunne være forsvundet i to år, uden at nogen opdagede det, siger politiets talskvinde Gena Sullivan.

Artiklen fortsætter under billedet...

Drengen var ikke blevet set i to år, mens pigen forsvandt i oktober. Foto: Privat

Begge børn var tilmeldt den lokale skole, men familien valgte for nogle år siden at hive børnene ud af skolen for at give dem hjemmeundervisning i stedet. Siden så næsten ingen noget til børnene.

Naboer fortæller ifølge det amerikanske medie NY Post, at Mary ofte blev set udenfor i gang med havearbejde. Flere har efterfølgende fortalt, at de havde indtryk af, at børnene blev mishandlet i hjemmet. Alligevel var der ingen, der slog alarm, før det var for sent.

En 14-årig nabo, der nogle gange besøgte familien, fortæller, at Mary virkede utryg i sit eget hjem og flere gange havde synlige mærker på kroppen.

- Hun ville aldrig have, at jeg gik hjem. Hvis hun skulle på toilettet, ville hun have, at jeg gik med. Hun ville ikke fortælle mig hvorfor, fortæller naboen til det lokale medie The Atlanta Journal-Constitution.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den 50-årige far arbejdede som julemand i en WalMart i Rincon. Nu er han anholdt og sigtet for mord. Foto: Politi

Et tredje barn, som ifølge de amerikanske medier har ”særlige behov”, blev fundet i hjemmet i live. Det barn er nu kørt på hospitalet.

Sagen har chokeret både borgere og politifolk i den lille by og resten af staten:

- Jeg har gjort det her i 41 år, og for lidt siden var jeg lige ved at bryde sammen i gråd, sagde den lokale politichef Jimmy McDuffie under et pressemøde ifølge NY Post.

- Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan få sig selv til at gøre sådan noget mod børn. Det er forfærdeligt, tilføjede han.

Foruden faderen er børnenes stedmor, Candice Crocker, hendes mor, Kim Wright, og dennes kæreste, Anthony Prater, blevet anholdt i sagen. Politiet leder lige nu efter børnenes biologiske mor. Man mener, at hun lever som hjemløs et sted i South Carolina.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close