Mor sendte ”sidste foto” af datter til eks – og så myrdede hun hende

Foto: Privat

En britisk mor sidder lige nu på anklagebænken i en sag, der har sendt chokbølger gennem hele England.

Sagen handler om 20-årige Cody-Anne Jackson, der sidste år i oktober kvalte sin toårige datter, Macey, til døde – ifølge anklagen for at straffe ekskæresten og pigens far, der en uge forinden havde forladt hende.

Kort forinden det bestialske drab havde den unge mor sendt et sidste billede af Macey til pigens far og skrevet, at han ”fortjente ét sidste billede af hende”.

Efter drabet, der fandt sted 9. oktober sidste år, forsøgte Cody-Anne Jackson angiveligt at tage sit eget liv ved at snitte i sig selv.

Selvmordet lykkedes dog ikke, og nu sidder den unge kvinde fra Fenton, Stoke-on-Trent, på anklagebænken.

Hun hævder selv, at lille Macey blev kvalt ved et uheld, da hun og datteren sov i samme seng.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Lille Macey blev kun to år. Foto: Privat

Den tragiske sag tog sin begyndelse i oktober sidste år, da faderen til lille Macey – Paul Hogan – valgte at flytte fra 20-årige Cody-Anne Jackson og deres fælles datter, Macey, 2.

Ifølge anklageren i sagen havde parrets forhold ”nået bristepunktet” i weekenden 5.-7. oktober, da den unge mor blev ved med at sende SMS’er til Paul Hogan, efter at han havde forladt hende.

- Så vidt hun vidste, var forholdet forbi. Der var ingen chancer for forsoning. Det var tydeligt, at Cody var vred på Paul, fortalte anklager i sagen, Jonas Hankin, i retten onsdag.

- Den 9. oktober måtte hun for første gang se realiteterne i øjnene ved at være sig selv. Hun tilbragte resten af dagen alene hjemme med Macey, fortalte anklageren videre.

Og det var altså i hjemmet, at Cody-Anne Jackson ifølge anklagen valgte at begå den værst tænkelige handling: At tage livet af sin egen datter.

Ifølge anklagen kvalte Cody-Anne Jackson lille Macey – enten med en pude eller med de bare næver.

Cody-Anne Jackson nægter sig skyldig. Foto: Privat

Inden drabet valgte Cody-Anne Jackson at sende et sidste billede af Macey til Paul Hogan. Til billedet skrev hun:

- Ked af det, men syntes, at du fortjente et sidste billede og minde af og om hende.

Politiet blev tilkaldt, da Cody-Anne Jackson selv slog alarm den 10. oktober klokken 09.56 om formiddagen.

Til politiet og ambulancefolkene – og fra sin plads på anklagebænken – har Cody-Anne Jackson fastholdt, at hun fandt datteren bevidstløs blandt puderne i sengen, og at det er hendes opfattelse, at datteren blev kvalt ved et uheld, mens hun lå og sov i sengen.

Cody-Anne Jackson har også forklaret, at hun forsøgte at yde førstehjælp til datteren, da hun opdagede, at hun ikke trak vejret. Hun har også tilføjet, at hun aftenen inden havde taget receptpligtig medicin.

Anklageren i sagen fastholder dog, at Cody-Anne Jackson bevidst tog livet af sin datter for at straffe faderen.

Lille Macey. Foto: Privat

Et af bevismaterialerne er blandt andet et selvmordsbrev, som blev fundet i Cody-Anne Jacksons soveværelse. Her havde hun skrevet:

- Jeg sidder her og overvejer at tage livet af min egen datter og så tage livet af mig selv. Jeg har ikke lyst til at efterlade hende, men jeg kan ikke fortsætte sådan her. Der er intet tilbage for mig eller Macey.

I soveværelset fandt politiet også fire knive, ligesom man også fandt overfladiske snitsår fra en kniv på Cody-Anne Jackson.

Den unge mor nægter sig skyldig. Der falder formentlig dom i sagen om tre uger. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close