Kendte3. januar 2022

Rejsekammerater efter skilsmisse: Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer tager på chartertur

I august annoncerede Rimmer og Hoffmeyer, at de gik hvert til sit. Men bruddet står ikke i vejen for deres lyst til at rejse sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lasseogline.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Selvom man har haft sit NemID fremme og annulleret ægteskabet, så kan man sagtens pakke sydfrugterne og tage sammen til de varme lande.

Det beviser det forhenværende ægtepar, komikeren Lasse Rimmer og bloggeren Line Hoffmeyer.

De er netop landet på den spanske ferieø, Gran Canaria, hvor de også har selskab af Lasse Rimmers datter fra et tidligere ægteskab, Hedvig på snart 13 år.

Line inviterer

Planerne om charterrejsen opstod absolut spontant, kunne blogger og Instagrammer Line Hoffmeyer, 29, afsløre i et opslag på sine sociale profiler.

- Heldigvis holdt jeg nytår med Lasse og Hedvig, der godt kunne se det lækre ved Gran Canaria, da vi sent på aftenen opdagede, at ingen af os havde væsentlige planer de næste 8 dage, og så bookede jeg altså sådan en omgang, skrev Line, der længe havde gået med udlængsel.

Line, Lasse og Hedvig lynpakkede badetøjet, og landede søndag på destinationen, hvor de kan se frem til mindst 18 grader og høj sol.

- Bedste spontane nytårsidé nogensinde, skrev Hoffmeyer i et post aftenen efter ankomst, og hendes tidligere ægtemand, tv-værten og komikeren Lasse Rimmer indikerer i en kommentar, at det er Line, der har inviteret eksmanden og hans datter på badeferie:

- Tak for at tage os med.

Mange af Line Hoffmeyers 77.000 følgere roser det forhenværende par for deres måde at forblive venner på – også efter skilsmissen.

Flere af kommentarerne under feriebillederne går på, at de to er særdeles ”gode til at være skilt.”

FOR FORSKELLIGE

Line Hoffmeyer var 22 år gammel, da hun fandt sammen med den 20 år ældre ”Stormester”-vært.

To år efter deres vielse annoncerede de deres skilsmisse.

I podcasten ”112 for knuste hjerter” forklarede hun, at de to i sidste ende viste sig at være et dårligt match, fordi de simpelthen er for forskellige.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20211102_dm_premieren_eternals_0056.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Line Hoffmeyer har på det seneste været til filmpremiere uden Lasse Rimmer, men spontane ture sydpå kan de to dog tilsyneladende stadig finde på at tage sammen.
(Foto: Dan Mariegaard)

Og at aldersforskellen nok viste sig at være en større udfordring end først antaget.

Parret afslørede eksempelvis i maj sidste år, at de var startet i fertilitetsbehandling. Dog har Line Hoffmeyer siden afsløret, at hun i dag kan se, at det ønske måske i højere grad var hende, end det var Lasses.

Komikeren har i forvejen døtrene Pippi og Hedvig, hvoraf den yngste altså er med på tur til Gran Canaria i øjeblikket.

Sponsoreret indhold