Kendte20. oktober 2021

Ærlige Line Hoffmeyer efter skilsmisse: - Jeg var for ung

I podcasten ”112 for knuste hjerter” sætter Line Hoffmeyer for første gang ord på, hvorfor det gik galt mellem hende og tv-manden Lasse Rimmer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var tilbage i starten af august måned, at den 27-årige influencer Line Hoffmeyer og hendes ægtemand gennem de sidste to år, Lasse Rimmer, 49, kunne annoncere, at de skulle skilles.

Siden har det udadtil lignet, at trods det var med ”tunge hjerter”, så gik det fortsat meget godt mellem dem. Men da hun tidligere på måneden besøgte Maria Jencel for at deltage i Radio Loud podcasten ”112 for knuste hjerter”, brød hun undervejs grædende sammen.

Noget, som lytterne til podcasten onsdag får et svar på hvorfor – for bruddet mellem ægteparret har bestemt ikke været nemt.

Slet ikke årsagen bag bruddet har været nem for Hoffmeyer at indrømme.

- Det er træls at indrømme, når alle sagde: ”Du er for ung til ham”, og jeg var meget stædig og sagde: ”Nej, jeg er ej”. Men det var jeg, fortæller hun ærligt.

Line var heller ikke mere end 22 år gammel, da hun faldt pladask for ”Stormester”-værten, som hun hurtigt charmerede sig ind på.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190914_mho4539.jpg
 Foto: Martin Høien

Foto: Martin Høien

Men aldersforskellen gjorde i sidste ende udslaget, samtidig med at hun hele tiden kæmpede sit for at passe ind i hans verden, og derfor fik ”præsenteret mig på en bestemt måde”, fordi hun forestillede sig, ”at det var det her, han ville have”.

For forskellige

I podcasten uddyber hun videre, at de to i sidste ende er et dårligt match, fordi de simpelthen er for forskellige.

- Han er meget introvert, og jeg er meget ekstrovert. Sådan nogle ting påpegede han ret tidligt, at det kunne blive et problem for os, fortæller hun og fortsætter:

- Vi er bare et dårligt match på papiret. Altså, vi ville aldrig være blevet matchet i ”Gift ved første blik”, lyder det smågrinende fra hende.

Kæmpede med baby-drømmen

Udover parrets tydelige forskelligheder så kæmpede de alligevel for kærligheden mellem dem – og den kærlighed de så brændende ønskede at skabe med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/lasse_rimmer_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Foto: Thomas Laursen

For efter i flere år at have forsøgt naturens vej at blive gravide, kunne parret i maj sidste år afsløre, at de var startet i fertilitetsbehandling.

- Det var så vigtigt for mig, men når alt kommer til alt, så gjorde Lasse det kun for at gøre mig glad. Jeg tror, at vi endte med at gøre nogle ting for hinanden, som vi ikke selv ønskede os, fortæller hun ærligt.

Parret nåede aldrig at blive gravide, og Line Hoffmeyer kunne tidligere på året fortælle, at de to havde sat projektet på pause. Lasse Rimmer er i forvejen far til døtrene Hedvig og Pippi.

null

Sponsoreret indhold