Kendte11. august 2021

Line Hoffmeyer forklarer skilsmisse: Sådan forsøgte de at redde forholdet

Efter to år som ægtefolk har komiker Lasse Rimmer, 49, og hans 28-årige influencer-hustru, Line Hoffmeyerm valgt at gå hver til sit. Nu forklarer Line, hvordan de desperat forsøgte at redde ægteskabet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og selv om der langt fra lader til at herske hverken drama eller uvenskab mellem Line Hoffmeyer og hendes komikergemal, så er en skilsmisse sjælden spor morsom.

Det lader da i den grad også til, at Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har gjort alt, hvad der stod i deres magt for at redde deres forhold og leve op til løftet om ”i medgang og modgang”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lasse_rimmer.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
null

For ganske nylig afslørede Line dog, at hun og Lasse havde valgt at sætte behandlingen på pause. Og det lader således til, at der var en helt særlig årsag til netop den beslutning.

Det vidner en story, som Line Hoffmeyer har delt på sin Instagram-profil, om:

- Jeg forstår, at mange er chokerede. Vi har ikke forsøgt at male et glansbillede, men forsøgt at få tid til at bearbejde det i familien, inden det sev ud til offentligheden, indleder hun sit skriv.

- Jeg har forsøgt at være transparant med, at fertilitetsbehandling var indstillet, og at vi tog tid i separate boliger sommeren over, lyder det videre fra Line Hoffmeyer, inden hun beskriver den separate boligsituation som ”et desperat forsøg på at se, om det kunne redde forholdet”.

- Men hverken dét, parterapi eller alverdens slid har været nok.

I går kunne parret ydermere fortælle, at Lasse Rimmer nu flytter ind i parrets lejlighed på Amager, mens Line Hoffmeyer har fundet sig en anden lejlighed fra midten af september måned.

Læs også kendisparrets skilsmissenyhed nedenfor:

null

Sponsoreret indhold