Kendte 12. august 2021

Efter skilsmissenyhed: Line Hoffmeyer afviser rygte

For blot to dage siden afslørede den 49-årige komiker Lasse Rimmer og influenceren Line Hoffmeyer, 28, at de skulle skilles. Siden da har parret være ofre for diverse rygter om årsagen til deres brud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om der langt fra lader til at herske hverken drama eller uvenskab mellem Line Hoffmeyer og hendes komikergemal, så er en skilsmisse sjælden spor morsom.

Og det lader da i den grad også til, at parret har gjort alt, hvad der stod i deres magt for at redde deres forhold og leve op til løftet om ”i medgang og modgang”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: linedansen.dk

Foto: linedansen.dk

På Instagram lægger både Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer heller ikke skjul på deres kærlighed til hinanden. Og trofaste følgere af sidstnævnte er utvivlsomt helt med på, at Line har både en stor kærlighed og et godt forhold til komikergemalens døtre.

Alligevel er det netop forholdet til døtrene, der har sat gang i diverse spekulationer og rygter.

Det vidner et opslag, som Line Hoffmeyer har delt med sine knap 73.000 følgere på Instagram, om:

- Jeg har følt mig som en bankkonto, der hele tiden blev hævet fra, men ikke sat penge ind på, og så knækker man på et tidspunkt, uagtet hvor meget kærlighed, gode hensigter og intentioner alle parter har haft til hinanden. Med det sagt, er det vigtigt for mig at understrege, at min kærlighed til pigerne også er fuldkommen uændret, og at det her ikke handler om, at jeg vil slippe for dem eller “børnepasning”. Jeg elsker dem, og de har aldrig skyldt mig at sætte penge ind på min konto. Det er voksnes opgave at sætte penge ind på børnenes, ikke omvendt. Pigerne har været, og vil altid være, den største gave livet har givet mig, og derfor smerter det mig at læse folk gætte på, at det var dem jeg blev træt af. Det ligger mig så voldsomt på sinde at afkræfte de teorier fuldstændigt. Jeg kommer aldrig til at ønske mig at “slippe for dem”, lyder det blandt andet i opslaget.

Line understreger desuden, at hun i sin nye lejlighed, som hun flytter ind i i midten af september, har prioriteret at have et værelse til Lasse Rimmers to piger:

- Min dør og mit hjerte vil for evigt være åbne for dem, og der findes ikke mennesker i verden, jeg elsker højere end Pippi og Hedvig.

Se hele Line Hoffmeyers Instragram-opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold