Kendte30. april 2019

Rapper får stor tatovering af Ghita Nørby

Ghita Nørby delte for lidt over en måned siden vandene, da hun medvirkede i et interview på Radio 24syv. Nu hylder en dansk rapper hende med en stor tatovering
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghita-naerby.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den 13. marts fik hele Danmark - og i særdeleshed journalist på Radio 24syv Iben Maria Zeuthen - den bestemte side af Ghita Nørby at se.

null

Her medvirkede den 84-årige diva i et interview på den snart lukkede radiokanal, og det gik som bekendt ikke stille for sig. Skuespilleren var bestemt ikke tilfreds med Iben Maria, som fik en hård medfart.

- Jeg har næsten aldrig set noget så åndssvagt, som dig og dine ørebasser og den der mikrofon, som du nu sidder og allerede har ondt i armen af. Det er det mest dumme, jeg nogensinde har set, og det gør hvert fald, at du aldrig får noget fornuftigt ud af mig, lød blot et af flere udbrud fra Ghita rettet mod Iben Maria.

Siden interviewet kom ud i æteren, gik både medier, kendisser og almindelige mennesker amok. Nogen hyldede Ghita, andre rystede på hovedet af hendes opførsel.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/iben_maria_zeuthen_3.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Iben Maria Zeuthen fra Radio 24syv fik Ghita Nørbys "kærlighed" at føle (Foto: Ritzau Scanpix)

null

En af dem, der formentlig har klappet i hænderne over divaens udbrud, er rapperen Niarn. Rimsmeden med det borgerlige navn Niels Roos har dog taget sin hyldest skridtet videre end bare en klapsalve.

Den tidligere storhittende rapper har nemlig tatoveret et stort portræt af Ghita Nørby. Det store kunstværk er placeret på det øverste af hans ryg.

Artiklen fortsætter under billedet...

Aalborgenseren lader billedet af en storsmilende diva malet i blæk tale sit eget sprog. Niarn nøjes nemlig med bare at Ghita efterfulgt af et hjerte som tekst til billedet.

null

Niels Roos stod sidste år frem i en hudløst ærlig dokumentar på TV2. "Niarns død" viste uden filter rapperens liv med massiv druk og stoffer frem for hele Danmark.

I samme dokumentar ser man dog også rapperen komme oven på igen. Og nu er han altså så meget ved sine fulde fem, at han har fået en tatovering af Ghita Nørby.

Se et interview med Ghita her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold