Presset Julie Steincke: Får au pair

– Det er sindssygt. Jeg får grå hår af det! siger Julie Steincke om de udfordringer, det giver, at både hun og faderen til børnene frem til maj medvirker i samme musical.

– Det er sindssygt. Jeg får grå hår af det! siger Julie Steincke om de udfordringer, det giver, at både hun og faderen til børnene frem til maj medvirker i samme musical.

(Foto: Mikael Rieck)

Efter en forlænget barsel med sit andet barn tager Julie Steincke, 43, i denne måned hul på forberedelserne til musicalen "Dance of the Vampires" på Det Ny Teater.

Men det er ikke helt problemfrit.

– Faderen til mine børn skal også være med, så det er noget rigtig juks, fortæller Steincke, som sammen med vennen Henrik Lund, 41, har sønnerne Felix Sky på knap halvandet og 3-årige Storm Alexander.

Hun har derfor måttet være kreativ for at "få det hele til at svinge, når nu mor og far laver samme job".

– Jeg har valgt at få hjælp i huset i de måneder, så det er fantastisk, siger Steincke, der har fundet en au pair. Og så er der også nogle bedsteforældre, der kan komme og gå.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Henrik Lund, 41, spiller ligesom Julie Steincke med i "Dance of the Vampires" baseret på Roman Polanskis film "The Fearless Vampire Killers". (Foto: Kaspar Wenstrup)

Giver grå hår

Steincke lægger dog ikke skjul på, at det har været noget af en udfordring at få det hele til at gå op.

– Forhelvede, hvor er det dumt. Det er sindssygt. Jeg får grå hår af det, lyder det med et grin.

Hun er spændt på, hvordan det bliver at vende tilbage til de skrå brædder efter barslen.

– Jeg er ved at skide grønne grise over, om jeg overhovedet kan huske at performe, synge eller overhovedet være til stede, siger skønheden, som skal spille en kroejers hjælper, der bliver til en vampyr.

Henrik Lund står derimod over for en anden udfordring.

– Han skal spille pukkelrygget, og han skal ind i en kæmpe maske, så han skal være der flere timer før, fortæller Steincke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close