Kendte 16. maj 2017

Afdød efterlod formue: Plejehjem forkæler beboere med Johnny Reimar-koncert og rejser

Et plejehjem i Randers har modtaget 600.000 kroner fra en afdød beboer, der testamenterede hele sin arv til det jyske plejehjem. Og de mange penge er nu kommet beboerne til gode – de er nemlig blevet forkælet med alt fra Johnny Reimar-koncert til middag på Hvidsten Kro
(Modelfoto: All Over)

De danske plejehjem får ofte kritik for at være alt for fortravlede. Der er sjældent tid til hygge – og personalet kan sjældent nå alt dét, de skal.

I stedet må beboerne nøjes med færre og færre bad, og personalet har sjældent tid til at sætte sig ned og hygge med beboerne.

Men sådan er det heldigvis ikke alle steder.

For en beboer på et plejehjem i Randers var så glad og tilfreds for den kærlige pleje og omsorg, hun modtog, at hun valgte at testamenterede hele sin arv til plejehjemmet efter sin død – i alt 600.000 kroner.

Det skriver Randers Amtsavis.

Og de mange penge er i den grad kommet beboerne til gode, fortæller Helle Dreisig, centerleder hos Randers Kollektivhus til avisen.

- 600.000 er rigtig mange penge, og de rækker langt - også selv om vi gør, hvad vi kan for at få dem brugt. De trækker jo også renter og så videre, siger hun.

Beboerne på plejehjemmet har blandt andet nydt godt af en Johnny Reimar-koncert, ligesom beboerne også har spist sig mætte på den historiske Hvidsten Kro.

Derudover er en del af pengene også blevet brugt på rejser til beboerne.

Af hensyn til tavshedspligten kan centerlederen ikke oplyse den afdøde kvindes navn. Helle Dreisig beskriver den gavmilde beboer som "selvstændig" og "stærk”.

Hun blev 103 år gammel. 

Sponsoreret indhold