Sødt! Plejehjembeboere opfostrer hjemløse killinger

Foto: Facebook/Pima Animal Care

Undersøgelser har vist, at livskvaliteten daler gevaldigt, hvis man bliver ramt af demens.

Med tiden vil den ramte blive mere og mere isoleret fra et socialt liv – og det vil blive mere og mere svært at få selv en hverdag til at fungere.  

På et plejehjem i den amerikanske delstat Arizona har de dog fundet på noget, der har givet mange af plejehjemmets demente livsmodet og glæden tilbage.

Plejehjemmet har netop fået to helt særlige beboere – kattekillingerne Peaches og Turtle. De små hårbolde er forældreløse og har brug for konstant pleje, og det får de her!

Se de skønne billeder af de ældre, der passer kattekillingerne i galleriet nederst i artiklen.

De demente, der blandt andet tæller en række beboere med Alzheimers, sørger for at give de to kattekillinger al den pleje, kærlighed og omsorg, som de har brug for. Og på samme tid giver det de ældre en mening og et mål med hverdagen.

Plejehjemmet Catalina Springs Memory Care i Oro Valley fik de to små kattekillinger i sidste måned – og nu sørger beboerne for, at de små spirrevipper får nok modermælkserstatning, så de vokser, som de skal. Når de engang er klar, vil Turtle og Peaches flytte tilbage til dyreorganisationen Pima Animal Care Center, hvor de senere vil blive adopteret.

Du kan se de skønne billeder her:  

Plejehjemsbeboere opfostrer hjemløse killinger

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close