Kendte26. september 2016

Skøn video går viralt: Sådan burde alle plejehjem være

Det gode humør var ikke til at tage fejl af, da beboere og personale på et plejehjem i Karlslunde forleden nød det gode vejr og en is. Nu er videoen af dem gået viralt – se den skønne video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/isen_front.jpg
 Foto: Facebook

De danske plejehjem får ofte kritik for at være alt for fortravlede. Der er sjældent tid til hygge – og personalet kan sjældent nå alt dét, de skal.

I stedet må beboerne nøjes med færre og færre bad, og personalet har sjældent tid til at sætte sig ned og hygge med beboerne.

Men sådan er det heldigvis ikke alle steder.

Se nu blot denne fantastiske video fra Langagergård Plejecenter ved Karlslunde.

Den skønne video er på blot få dage blevet set mere end 77.000 gange, og de fleste er ikke sene til at konkludere, at ”sådan burde alle plejehjem være”.

Videoen viser, hvordan beboere og personale forleden tog på cykeltur og nød en is i det gode vejr. Og det dejlige humør fra både personale og beboere er altså blevet bemærket af tusindvis af danskere, der har overdynget videoen med positive kommentarer og smileys.

Det var centerchef Louise Wesselhoff, der valgte at lægge videoen på Langagergård Plejecenters Facebook-side 21. september. Og det var der en særlig årsag til, fortæller hun til fagbladet Forenede Care:

- Jeg kom jo selv til at smile og blive varm om hjertet af videoen, og så tænkte jeg ligesom så mange gange før, at andre måske også ville blive lidt rørt, siger Louise Wesselhoff og tilføjer, at hun dog blev noget overrasket over al den positive respons:

- Det er jo et skønt lille klip fra en ganske almindelig onsdag hos os. Så for os et det også blot endnu et billede på vores dagligdag. Hver dag byder jo på masser af skønne, nærværende og livsbekræftende øjeblikke og aktiviteter sammen med borgerne på Langagergård og på alle plejecentrene rundt om i hele landet. Så vi er da overraskede over så stor opmærksomhed, videoen har fået. Men på den gode måde, forklarer hun.

Du kan se den skønne video lige her:

Sponsoreret indhold