Peter Ingemann i politisk opråb: Peger på det umulige

Peter Ingemann.

Peter Ingemann.

Foto: Kaspar Wenstrup

I aften skal det afgøres, hvilke partier der skal tegne Danmarks fremtid, og nu kommer der gode råd fra en uventet kant. 

"Størst"-værten, Peter Ingemann, er ude med et opråb på sin Instagram, hvor han beder Margrethe Vestager om at komme hjem for at blive statsminister.

"MARGRETHE KOM HJEM OG VÆR STATSMINISTER - i en samlingsregering over midten uden ekstremer," lyder det fra Peter Ingemann.

Margrethe Vestager har de seneste fem år været kommisær i EU-parlamentet, og den tidligere Radikale leder bejler ifølge flere eksperter til at blive den første kvindelige formand i Bruxelles.

Se Ingemanns hyldest nedenunder: 

Selvom det virker usandsynligt, at Vestager vender tilbage til dansk politik, så virker Ingemann meget imponeret over den tidligere minister, som han havde fornøjelsen at møde i dag.  

"Var sammen med denne fantastiske dame i dag. Anden gang jeg møder hende og jeg er dobbelt imponeret.Og ja, jeg er ikke radikal (har aldrig været det)," skriver værten. 

Ingemann roser i samme ombæring Margrethe Vestager for hendes arbejde i EU, hvor hun har høstet stor ros for sin kamp mod de multinationale selskaber.  

Og så er det heller ikke gået Ingemanns næse forbi, at Vestager er jyde ligesom ham selv.

"Og at du er jyde, har benene på jorden og et hoved der er ordentligt.... Ja det skal ikke komme dig til skade," afslutter Peter Ingemann.

Morten Østergaard er leder af Radikale Venstre, som ser ud til at gå frem ved aftenens valggyser. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close