Peter Ingemann: "Jeg er et svin"

Den populære vært skriver i et opslag på Instagram, at han belaster miljøet for meget.

Den populære vært skriver i et opslag på Instagram, at han belaster miljøet for meget.

Peter Grosen

Peter Ingemann skriver i et opslag på Instagram, at hans job som vært på "Størst" gør, at han tager på mange flyrejser, der belaster miljøet.

Det skriver den meget populære TV2-vært på sin Instagram.

Og det er blevet til mange flyrejser for den 45-årige jyde igennem de seneste år.

"De sidste fem år har jeg sat mig i et fly cirka 250 gange. Jeg har indtaget alt fra tørre boller til gourmetmad, alt fra danskvand til Bloody Mary og fået hæmorider, dårlig ryg og set utallige film, imens jeg brændte mine børns klode af," skriver Ingemann på sin Instagram.

Peter Ingemann mener ikke selv, at "Størst"-programmer er nødvendige, men så længe der er efterspørgsel på programmerne, så er han villig til at lave dem. 

Spørgsmålet er jo, var det nødvendigt? Nej, det var det vel ikke. Verden kan godt leve uden mine "Størst"-programmer, sagtens. Men det er nu engang mit arbejde, og jeg kan lide det. Og så længe seerne og min arbejdsgiver vil det, så bliver jeg nok ved. Ærligt sagt," skriver Peter Ingemann

Ingemann mener, at man skal hæve afgifterne på flyrejserne, da det vil få folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de sætter sig op i flyveren. 

Se hele opslaget nedenunder: 

View this post on Instagram

Jeg - et svin!!! De sidste fem år har jeg sat mig i et fly ca 250 gange. Jeg har indtaget alt fra tørre boller til gourmetmad, alt fra dansk vand til Bloody Mary's og fået hæmorider, dårlig ryg og set utallige film, imens jeg brændte mine børns klode af. Ja jeg indrømmer og ved godt jeg er et svin. Jeg står ved det (i modsætning til "Uffe Flyvefisk and his flying circus" - Det er satire flying Uffe...Love you, du er fra Ry og så er alt tilgivet) og spørgsmålet er jo, var det nødvendigt? Nej, det var det vel ikke. Verden kan godt leve uden mine Størst programmer, sagtens. Men det er nu engang mit arbejde og jeg kan lide det. Og så længe seerne og min arbejdsgiver vil det, så bliver jeg nok ved.... Ærligt sagt. Vi har normalt et godt princip om, at forureneren betaler, så er det mon ikke på tide at få lagt en ordentlig miljøskat på flyrejser. Hvorfor fanø skal det være så billigt??? Uden den store indsigt i klimaøkonomi og med den udfordring, at verden eller i det mindste EU skal være enig i det, så kunne det være en start, at lægge 500 kr pr flyvetur oveni billetprisen - uanset strækning. Pengene skulle i en global fond der bekæmper drivhuseffekt mm. Det er blevet ALT for billigt at flyve. Husker at min far skulle til Nevada og sælge sine enarmede tyveknægte i 70erne og betalte hvad der svarede til flere månedslønninger for en billet. I dag er det ikke unormalt at tage flyveren på indkøbstur, juletur whatever... "Vi tager lige til London et smut" eller hvorfor ikke flyve fra Aalborg til Kbh? Det er billigere end toget. Det duer simpelthen ikke!!! Og i samme åndedrag: KÆRE togselskaber! Få nu fingeren ud af RØVEN og kom med et reelt alternativ. Hurtigtog, direkte afgange... Wifi der virker og rene kupeer kunne være en start. Som O'Leary (Ryan Air) sagde: "Det er altså ikke atomvidenskab"... Og da slet ikke med togdrift (bare spørg Mussolini... Selvom det med hans togdrift er en skrøne) Nå, som den kæmpe farisær jeg er, så sidder jeg lige nu i Manila og har IGEN brændt kloden af på mine ungers vegne. Men TV2, jeg og alle os andre var ikke døde af en klimaskat på turen... Men vi dør uden den... PS Må jeg ikke slå et slag for at holde mange flere ferier i Tyskland.

A post shared by Peter Ingemann (@ingemannpeter) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close