Nyheder10. december 2018

Peter Ingemann: "Jeg er et svin"

Peter Ingemann er hudløs ærlig i et nyt opslag på sin Instagram, hvor han skriver, at han sviner for meget med alle sine flyrejser
https://imgix.seoghoer.dk/media/ec337af9bfa6477d9b0b969c678ac7dc.jpg
 Peter Grosen

Peter Ingemann skriver i et opslag på Instagram, at hans job som vært på "Størst" gør, at han tager på mange flyrejser, der belaster miljøet.

Det skriver den meget populære TV2-vært på sin Instagram.

Og det er blevet til mange flyrejser for den 45-årige jyde igennem de seneste år.

"De sidste fem år har jeg sat mig i et fly cirka 250 gange. Jeg har indtaget alt fra tørre boller til gourmetmad, alt fra danskvand til Bloody Mary og fået hæmorider, dårlig ryg og set utallige film, imens jeg brændte mine børns klode af," skriver Ingemann på sin Instagram.

Peter Ingemann mener ikke selv, at "Størst"-programmer er nødvendige, men så længe der er efterspørgsel på programmerne, så er han villig til at lave dem.

Spørgsmålet er jo, var det nødvendigt? Nej, det var det vel ikke. Verden kan godt leve uden mine "Størst"-programmer, sagtens. Men det er nu engang mit arbejde, og jeg kan lide det. Og så længe seerne og min arbejdsgiver vil det, så bliver jeg nok ved. Ærligt sagt," skriver Peter Ingemann

Ingemann mener, at man skal hæve afgifterne på flyrejserne, da det vil få folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de sætter sig op i flyveren.

Se hele opslaget nedenunder:

Sponsoreret indhold