Kendte13. maj 2021

Ovenpå trods voldtægtsanklager og politiundersøgelse: Armie Hammer dater tandplejer

Den skandaleramte skuespiller har muligvis fundet kærligheden på Caymanøerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega740597_013.jpg
 Foto: MEGA

Mens politiet i Los Angeles fører luppen henover den 34-årige Armie Hammers fortid, lader han egentlig til at nyde livet på de eksotiske caribiske øer.

Forleden blev der plads til en lille seafood-frokost med venner i solen, og nu går rygterne på, at ”Call me by your name”-stjernen har været på nogle dates med en ukendt kvinde. Og at de to virker glade.

Det skriver People. Ifølge mediet har Hammer og kvinden – der arbejder som tandplejer – set hinanden over et stykke tid.

- Han dater en tandplejer her fra øen, fortæller Peoples kilde, før vedkommende fortsætter:

- For nyligt tog de sammen på en staycation på den anden side af øen, fra hvor de begge bor. De virker glade og afslappede i hinandens selskab.

Grove beskyldninger

Armie Hammer bliver lige nu undersøgt af politiet hjemme i filmbyen Los Angeles, og i mellemtiden har han trukket stikket på samtlige af sine kommende roller, for at rykke til Caymanøerne, hvor også hans ekskone opholder sig med parrets to børn.

Årsagen til politiundersøgelsen er en voldtægtsanklage fra 2017, som en kvinde ved navn Effie for to måneder siden rettede mod den skandaliserede stjerne.

Her fortalte hun, at Armie Hammer havde udsat hende for yderst voldelige seksuelle overgreb.

Hammer – og hans hold af advokater – afviser alle anklager om overgrebet, hvor han ifølge Effie skulle have tvunget hende til samleje, samt banket hendes hoved ind i væggen gentagne gange.

Møder hinandens venner

For bare to dage siden blev den 34-årige stjerne spottet for første gang, efter de voldsomme anklager er kommet frem. Her blev han fotograferet i usædvanligt afslappet gemyt, mens de fans der stadig hænger ved, åndede lettet op på blandt andet Twitter.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/e0utmc0xsaetiuz.jpg
 Foto: Twitter, Page Six

Spottet for første gang i månedsvis (Foto: Twitter, Page Six)

Ifølge kilden på de caribiske øer skyldes Armie Hammers sænkede skuldre også hans nye flamme – og deres fælles sociale liv.

- Det virker, som om de har en masse venner. Og at hun introducerer ham for mange af sine venner, når de er ude, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega144346_079.jpg
 Foto: MEGA

Armie Hammer var gift med Elizabeth Chambers i ti år. De blev skilt forrige sommer. Ekskonen bor også på Caymanøerne med parrets to børn - datteren Harper på seks og sønnen Ford på fire år.
(Foto: Mega)

- Han ville spise dele af mig

Året var knap begyndt, før Hollywoodstjernen blev hevet ind i voldsomme beskyldninger om noget så sært som kannibalisme-beskeder, voldtægtsfantasier og grænseoverskridende adfærd overfor sin gruppe af elskerinder og dates – dem, som han i beskederne angiveligt kalder sine ”kittens”.

En 22-årig model Paige Lorenze, stod desuden frem og lagde yderligere anklager til den allerede uhyggeligt store bunke. Hun kunne fortælle, at hun havde en forhold til skuespilleren i slutningen af forrige år, og at Hammer fantaserede om at ”spise dele af hende”.

Siden kom de mere alvorlige konkrete voldtægtsanklager, og nu er Armies kalender altså gabende tom.

Det er den slags bivirkninger, der følger i kølvandet på så voldsomt et fald fra tinderne.

Han er eksempelvis blevet fyret fra sit agentbureau WME.

Inden da blev Hammer hevet af flere rollelister på fremtidige projekter – herunder Godfather-projektet ”The Officer” og dramakomedien ”Shotgun Wedding”.

Også rollen i koldkrigsdramaet ”Billion Dollar Spy” – hvor Hammer skulle have spillet overfor vores egen Mads Mikkelsen – er gået til andre skuespillere uden (må man formode) voldsomme kannibalisme-lyster.

Du kan læse meget mere om de endeløse skandalesager omkring Armie Hammer her:

Sponsoreret indhold