Kendte30. marts 2021

Armie Hammer droppet endnu en gang: Vinker farvel til film med Mads Mikkelsen

Nu mister den skandaliserede stjerneskuespiller Armie Hammer endnu en filmrolle i kølvandet på grove voldtægtsanklager, hvilket efterlader hans kalender tom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/armie.png
 Foto: MEGA

For tredje gang på få måneder er den 34-årige Hammer blevet trukket af et højtprofileret filmprojekt.

På grund af beskyldninger om seksuelle overgreb er han nu ikke længere at finde på rollelisten til den kommende ”Billion Dollar Spy”, hvor han ellers skulle have spillet overfor vores egen internationale superstjerne, Mads Mikkelsen.

Det skriver blandt andre Variety.

Koldkrigsdramaet ”Billion Dollar Spy” – som skal instrueres af Amma Asante – er samtidig det sidste planlagte job i Armie Hammers kalender. Hvilket betyder, at han blev castet i rollen lang tid før disse nye, alvorlige anklager.

Sidst vi hørte nyt om Armie Hammer, var da en kvinde ved navn Effie på et pressemøde den 18. marts rettede beskyldninger mod ”Call me by your name”-stjernen.

Ifølge Effie skulle Hammer have forgrebet sig på hende på særdeles voldelig vis og blandt andet have knaldet hendes hoved ind i væggen. Herudover skulle han have udført flere voldelige overgreb på hende, alt sammen uden hendes samtykke.

Beskyldningerne har ledt til en igangværende undersøgelse hos LAPD – politiet i Los Angeles. Mens det fra Hammers egne advokater lyder i en kort udtalelse:

- Mr. Hammer afviser de uhyrlige beskyldninger.

Venner med Mikkelsens karakter

I filmen, som Armie Hammer ifølge Indiewire skrev kontrakt med i slutningen af 2020, skulle han have spillet en CIA Agent, der i Moskva udvikler et venskab med den sovjetiske ingeniør, Adolf Tolkachev, spillet af Mads Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega144346_079.jpg
 Foto: MEGA

Armie Hammer og Elizabeth Chambers blev skilt i sommeren 2020. De har sammen to små børn. (Foto: Mega)

Før Hammer blev ramt af konkrete anklager, befandt han sig gennem længere tid i midten af et regulært stormvejr – mestendels med de sociale medier som kampplads.

Her dukkede det ene screenshot af grænseoverskridende beskeder op efter det andet. Angiveligt med Hammer som afsender. Og en række unge elskerinder – hans ”killinger” – som modtagere.

Efter de lækkede beskeder – om både kannibalismetendenser, voldtægtsfantasier, BDSM-tilbøjeligheder og ytrede ønsker om at grille og spise sine dates ribben – trak han sig fra dramabraget med Jennifer Lopez ”Shotgun Wedding”, samt ”Godfather”-projektet ”The Offer”.

Den 34-årige skuespillers agentbureau WME besluttede sig i øvrigt for at droppe samarbejdet med ham.

Kalenderen er nu tom

Da han forlod ”Shotgun Wedding”, lød det fra den skandaliserede skuespiller:

- Jeg vil ikke kommentere disse bullshit-påstande, men i lyset af de ondskabsfulde og falske anklager mod mig online, kan jeg ikke længere med god samvittighed forlade mine børn for at optage film i fire måneder i den Dominikanske Republik.

Ifølge skuespilleren blev han bakket af af produktionselskabet Lionsgate i sin beslutning.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megaetcdhannec158_149489.jpg
 Foto: MEGA

Danske Mads Mikkelsen nyder ekstrem succes i udlandet for tiden. Eksempelvis med vikartjansen for (ligeså udskældte) Johnny Depp i "Fantastiske skabninger 3". Her ses den 55-årige stjerne - apropos alt - i rollen som Hannibal Lector (Foto: Mega)

Selvom Hammer ikke længere har fremtidige film – eller serieprojekter på plakaten, så medvirker han dog i Disneys allerede indspillede mordmysterium, ”Døden på Nilen”, der får premiere i 2022. Han er også med i Taika Waititis stjernespækkede ”Next Goal Wins”, som også er produceret færdig.

Sponsoreret indhold