Kendte11. maj 2021

Armie Hammer spottet for første gang efter vilde voldtægtsanklager

Skuespillerens kalender er komplet ryddet, og alle hans filmjobs er aflyst, efter han i starten af året blev ramt af anklager om både overgreb, vold og grænseoverskridende beskeder til kvinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega139899_057_1.jpg
 Foto: MEGA

Nok undersøger politiet i Los Angeles lige nu den skandaleramte – og ekstremt aflyste – Hollywoodskuespiller Armie Hammer.

For noget så alvorligt som voldtægt endda.

Men det ser nu ikke ud til at sætte den mindste stopper for hans tilsyneladende afslappede tilværelse på Caymanøerne, hvor han har opholdt sig store dele af dette år.

Hyggeligt ø-liv

Flere medier – herunder Page Six – beskriver, hvordan ”Call me by your name”-stjernen nu optræder offentligt for første gang siden marts, hvor den vel nok groveste i den enorme bunke af anklager kom frem.

Flere billeder og videosekvenser er optaget af den fallerede filmstjerne, og her ses han i et yderst afslappet gemyt.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/e0utmcvxeaawwfn.jpg
 Foto: Twitter, Page Six

Sammen med sit selskab nød Hammer forleden frokost på den lokale restaurant.
(Foto: Twitter, Page Six)

https://imgix.seoghoer.dk/e0utmc0xsaetiuz.jpg
 Foto: Twitter, Page Six

Skuespilleren har gemt sig godt på øerne, siden rygter om kannibalismetendenser og til sidst deciderede voldtægtsanklager kom frem. Faktisk så godt, at rigtig mange fans har været bekymrede. (Foto: Twitter, Page Six)

Iført grå t-shirt, shorts og solbriller spiser han seafood til frokost på den lokale Macabuca-restaurant sammen med et ældre ægtepar og tre kvinder – som ifølge Page Six bare er stjernens veninder.

Øjenvidner beskriver selskabet som yderst afslappet og uformelt.

Væk fra familien

Selvom Armie Hammers ekskone, 38-årige Elizabeth Chambers, også har bosat sig på de eksotiske øer i det caribiske hav med parrets to børn, så er det ikke sandsynligt, at de to har særlig meget med hinanden at gøre længere.

Parret, der sammen har Harper på seks år og Ford på fire, blev skilt forrige sommer, og siden er deres fælles hjem i Los Angeles blevet solgt.

- I flere uger har jeg forsøgt at bearbejde alt, som er kommet for en dag. Jeg er rystet, ødelagt og mit hjerte er knust. Når det så er sagt, så lytter jeg, og jeg vil fortsætte med at lytte og blive klogere på de her meget følsomme emner, skrev Chambers om rygterne om hendes mand gennem ti år, der pludselig fyldte spalterne.

Undersøges af politiet

En af Hammers ekskærester – en kvinde der blot kalder sig ved fornavnet Effie - stod for to måneder siden frem og fortalte, at Armie Hammer havde udsat hende for yderst voldelige seksuelle overgreb.

Effie, der i dag er 24, påstår at have kendt skuespilleren siden 2016, hvor de fik kontakt over facebook.

https://imgix.seoghoer.dk/mega740465_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Den i dag 24-årige Effie anklager stjerneskuespilleren for grove overgreb (Foto: MEGA)

I kølvandet på overgrebene, hvor Hammer blandt andet skulle have tvunget hende til samleje, samt banket hendes hoved ind i væggen gentagne gange, har hun flere gange haft tanker om selvskade.

Hammer – og hans hold af advokater – afviser alle anklager, men politiet i Los Angeles efterforsker sagen.

Nul jobs

Siden starten af dette år er den samlede sum af grumme historier om grænseoverskridende adfærd overfor sine elskerinder – som han ynder at kalde sine ”killinger” – kun blevet større og større.

Og i mellemtiden blev der i 34-årige Armie Hammers kalender længere og længere mellem hans jobs på film og teater.

Før den til sidst blev helt tom.

Både roller i Jennifer Lopez-komedien ”Shotgun Wedding” og i koldkrigsdramaet ”Billion Dollar Spy” – hvor Hammer skulle have spillet overfor vores egen Mads Mikkelsen – gået til andre skuespillere uden (må man formode) voldsomme kannibalisme-lyster.

Også tjansen på de skrå brædder på Broadway-opsætningen ”The Minutes” i 2022 har Hammer måtte vinke farvel til.

Sponsoreret indhold