Kendte3. januar 2022

Ny flamme? Kanye West spottet på date med skuespillerinde

Den garvede rapper ligger tilsyneladende ikke på den lade side, når det kommer til dating
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke mange uger siden, at den 44-årige rapper droppede sin unge model Vinetria. Men noget tyder på, at det altså ikke er, fordi ordsmeden har opgivet datinglivet.

I hver fald blev han på årets første dag spottet sammen med model og skuespillerinde Julia Fox på en restaurant i Miami.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kanye_west_spottet_med_julia_fox.jpg
 (Foto: MEGA)

Noget tyder på, at Kanye West i den grad nyder singlelivet for tiden. Foto: MEGA

Kilder fortæller angiveligt til det amerikanske medie TMZ, at der ikke ligefrem er voldsomme amoriner i luften, men at Kanye West ”omfavner singelivet”.

Og det er da også bemærkelsesværdigt, at han for ganske nylig købte hus lige over for ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen, som han desuden har fire børn sammen med: North på otte, Saint på fem, Chicago på tre, og Psalm to år.

Alligevel forlyder det angiveligt, at Kanye West, som for ganske nyligt har skiftet navn til Ye, ”er gladere nu, end han har været meget, meget længe”.

Rapperens nye singletilværelse betyder dog ikke, at han kan smide sin kommende ekshustru, Kim Kardashian, helt ud af hovedet.

De to er nemlig fortsat ikke officielt skilt, og forældremyndigheden over parrets fire børn er heller ikke helt på plads.

Kim Kardashian ønsker dog at få ægteskabet opløst med det samme og desuden få netop forældremyndigheden over parrets børn.

Sponsoreret indhold