Kendte 14. december 2021

Kim Kardashian vil skilles NU: Søger om forældremyndigheden

Det er efterhånden længe siden, at Kim Kardashian søgte om skilsemisse. Nu vil hun have, at det skal stoppe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kim Kardashian kan ikke vente mere. Hun vil have ægteskabet opløst. Nu.

"Keeping up with the Kardashian"-stjernen og Kanye West har været separerede, siden hun søgte om skilsmisse tilbage i februar i år.

Det har dog tydeligvis ikke fået den 44-årige "Donda"-rapper til at miste håbet om, at de nok skal finde sammen igen. Senest til sin første koncert i fem år, hvor han dedikerede et nummer til Kim Kardashian, herskede der ingen tvivl om, at han kæmper for forholdet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Kim Kardashian vil have forældremyndigheden over sine børn. (Foto: MEGA)

Men nu ebber tålmodigheden ud for den 41-årige realitystjerne.

Forleden søgte Kim Kardashian om at skifte navn, for hun vil gerne have fjernet "West" fra sit efternavn, og nu har hun også indgivet papirer, der skal sætte fart på skilsmissen.

Det skriver People, der er i besiddelse af dokumenterne.

Forældremyndigheden

Kim Kardashian, som dater komikeren Pete Davidson, har søgt om at blive lovligt single, men det er ikke det eneste, hun søger om.

Hun vil nemlig også have forældremyndigheden og formueforhold adskilt fra sin ægteskabelige status.

"Parternes ægteskab er uopretteligt brudt sammen. [Kardashian] ønsker ikke længere at være gift med [West]," står der i dokumenterne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Kim og Kanye da de stadig var et par tilbage i 2019. (Foto: MEGA)

"Der er simpelthen ingen tvingende grunde til ikke at imødekomme et forslag om at splitte og opsige ægteskabelig status i denne sag," lyder det videre.

Intet svar fra YE

I dokumenterne står der blandt andet, at Kim Kardashian har søgt at føre skilsmissen til enden, og at hendes advokat flere gange har forsøgt at kontakte Kanye West, der nu har skiftet navn til Ye, i et forsøg på at få sagen hurtigere igennem systemet.

Men hverken Kanye West eller hans advokater har reageret på henvendelserne.

Kanye West har tidligere sagt, at han aldrig har set skyggen af skilsmissepapirerne, og at han stadig betragter dem som mand og kone.

"Uforenelige forskellige har eksisteret og eksisterer fortsat mellem [West] og mig, hvilket har fået vores ægteskab til at gå uigenkaldeligt i stykker. Ingen rådgivnings- eller forsoningsindsats vil have nogen værdi for nogen på dette tidspunkt," udtaler Kim Kardashian i dokumenterne.

Hun forklarer videre, at hun mener, at de begge fortjener muligheden for at bygge nye liv, og derfor anmoder hun om, at deres ægteskab opløses.

Kim og Ye blev gift i 2014 efter at have dated i to år. De har sammen fire børn. Deres døtre er North på otte år og Chicago på tre, og deres sønner er Saint på seks år og Psalm på to år.

Sponsoreret indhold