Kendte 21. januar

Robert Hansen har fundet kærligheden: Kysser med ny kvinde

Siden det turbulente brud med Nynne Larsen, har Robert Hansens liv taget en noget af en drejning. Skuespilleren har gennemført et tre måneder langt afvænningsforløb for hans alkohol- og kokainmisbrug, og nu ser det endda ud til, at han har fundet kærligheden på ny.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Robert Hansen ser ud til for alvor at være kommet oven på, siden han af ekskæresten Nynne Larsen gentagende gange blev anklaget for vold i august sidste år.

Skuespilleren har gennemført et tre måneder langt behandlingsforløb, hvor han er kommet sit misbrug af kokain og alkohol til livs.

- Jeg har det pragtfuldt, jublede Robert til SE og HØR, da han var i mål med sin behandling.

På de sociale medier kan man også se, at "Anja og Viktor"-stjernen igen er begyndt at se sin søn Herman. Og det betyder alt for ham.

- Tre måneder er godt givet ud for at blive den bedste far og udgave af mig selv, har Robert tidligere sagt.

Nu kan skuespilleren juble endnu mere. For på kærlighedsfronten ser det også ud til at lysne.

Gennem længere tid har man kunne fornemme, at der var en ekstra person i Roberts hverdag. På de sociale medier har han i hvert fald ikke set ud til at være alene.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Privat)

I løbet af sit behandlingsforløb kom Robert ikke kun sine misbrugsproblemer til livs. Han har også tabt sig imponerende 12 kilo (Foto: Privat)

Nu bekræfter Robert så de fornemmelser, som flere af hans følgere helt sikkert har haft. Han har nemlig fundet kærligheden, ser det ud til.

Skuespilleren har delt et billede på sin Instagram-story, hvor han kysser med en smuk, blond kvinde. Han afslører dog ikke, hvem hun er.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Robert Hansen om, hvem kvinden er, og om de er kærester. Men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold