Nu starter Burger King også udbringning

Foto: Promo

 
 
 
I landet største byer kan man nemlig få leveret burgere lige til døren, og nu gør Burger King så også ind på leveringsmarkedet.
 
Allerede fra i morgen kan man nemlig få leveret Burger King-mad hjem til sig selv via Just-Eat. 
 
Det skriver Burger King i en pressemeddelelse. 
 
 
- Vores kunder har længe haft et brændende ønske om at få vores burgere leveret til døren, så det føles rigtig godt at kunne give danskerne en tidlig julegave. Med Just Eat-samarbejdet mener vi, at vi har fundet en samarbejdspartner, der kan sikre, at de burgersultne danskere får levering af højeste kvalitet. Det har været vigtigt for os, at det er den samme kvalitet og gode smag, der møder kunden, uanset om de får maden bragt ud, eller om de spiser den i en af vores mange restauranter, siger Sofie Navardsen, markedschef hos Burger King Danmark i pressemeddelelsen.
 
Hos Just Eat glæder man sig også over samarbejdet og forudser, at den nye tilføjelse til Just Eat-menukortet bliver et hit.
 
- Vi er enormt glade for at byde Burger King velkommen i Just Eat-familien. Burger King er mange danskeres go-to sted, når de vil spise en god burger, og vi er glade for nu at kunne bringe en af danskernes favoritter hjem i stuerne. Nu går vi ind i en festlig højtid, og mon ikke der er nogle, der især vil glæde sig over at kunne klikke deres favorit burger hjem dagen efter en julefrokost eller 1. januar, siger Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat.
 
Burger King-mad kan bestilles direkte hjem til dig fra i morgen. Du kan bestille direkte hos Just Eat eller på Burger Kings hjemmeside. Til at starte med bliver det kun i det største danske byer, du kan få maden leveret. 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close