Endelig! Nu kan du få mad fra McDonald's bragt til døren

McDonald\'s i Danmark vil i en periode teste efterspørgslen efter levering af mad til døren.

McDonald's i Danmark vil i en periode teste efterspørgslen efter levering af mad til døren.

Foto: Mega

 

Juhuu!

McDonald's vil nu - flere år efter at det er rullet ud i USA - bringe Big Macs, fritter og Cola til døren, så du er fri for at komme uden for en dør, hvis du plejer dine tømmermænd og eneste kur er et saltholdigt, fedt måltid fra den store burgerkæde.

Det fortæller McDonald's Danmarks kommunikationschef, Mads Jensen, til Ekstra Bladet.

Levering til døren påbegyndes fra mandag, men før du jubler og overvejer at bestille det helt store udtræk fra den nærmeste McDonald's, så er der i første omgang tale om en testperiode i et begrænset geografisk område og et begrænset antal restautanter.

McDelivery, som konceptet selvfølgelig hedder, kommer i første omgang kun til at gælde i Københavnsområdet og for kædens restauranter i Gentofte og Gladsaxe.

Og med "Københavnsområdet" så mener kæden lige netop det - "Københavnsområdet".

Du skal bo inden for fem kilometer fra Rådhuspladsen i København for at kunne få leveret til døren eller tilsvarende tæt på de to restauranter i Gentofte og Gladsaxe for at kunne få maden levereret til døren.

- Men ambitionen er efter en testperiode at rulle det ud til landets øvrige store byer, siger Mads Jensen til Ekstra Bladet.
 
 
Han påpeger dog, at der er tale om en test, og at der kan blive lukket ned for McDelivery i Danmark, hvis det ikke kan svare sig.
 
Før du bestiller McD. til udbringning iler vi lige med at fortælle, hvad det koster at få din Big Mac bragt til døren.
 
Bor du inden for en kilometer af restauranten koster udbringning 29 kroner, mens du skal af med 69 kroner, hvis du bor fire kilometer væk fra McDonald's-restauranten.
 
Samtidig skal du minimum bestille mad for 75 kroner.
 
Du kan altså ikke bare bestille tre cheeseburgers til 30 kroner, så skal du betale de 45 kroner op til minimumsbestillingen oven i udbringningsgebyret.
 
Det er udbringningstjenesten Wolt, der står for at levere maden fra McDonald's.
 
Det er snart 80 år siden, at brødrene Richard og Maurice McDonald grundlagde den allerførste restaurant McDonald's-restaurant.
 
I dag er der mere end 36.000 restauranter med de karakteristiske gule mågevinger.
 
Hvert sekund bliver der solgt 75 burgere på kædens restauranter verden over.
 

Den første McDonald's i Danmark åbnede den 15. april 1981 på Vesterbrogade i København.
 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close