McD får Burger King til at ryste i bukserne

Endnu en gang spænder Burger King hårdt for, når der skal stikkes til rivalen McDonalds.

Endnu en gang spænder Burger King hårdt for, når der skal stikkes til rivalen McDonalds.

Foto: All Over Press

Det er en krig, der længe har raseret det meste af den vestlige verden. Enten er du på Team Burger King eller også er du på Team McD. De to Burger-giganter driller ofte hinanden, fordi at deres koncepter nemlig minder meget om hinanden. Senest er det blevet til en (u)hyggelig Halloween-udklædning.

En Burger King-restaurant i England er nemlig blevet udklædt som et McDonald's-spøgelse. Hele restauranten er således klædt i et hvidt klæde med huller til øjnene, som et lille barn ville være klædt, hvis det skulle være et spøgelse. På det hvide klæde står orderne "McDonald's". På et skilt under udklædningen står der den drillende tekst: 

- Boooooo! Det er bare for sjov. Vi flamme-griller stadig vores burgere. 

Men det er ikke kun det udvendige, det er med på spøgen. Inden døre bliver der også spillet på både Halloween-temaet og McDonald's-drilleriet, da æskerne til Burger King's burgere er hvide med den samme tekst. 

Inden i bliver det dog bekræftet, at der stadig er tale om en Burger King-burger, hvis man nu var i tvivl.

Der kan gemme sig et underlagt budskab, da det netop er et McDonald's-spørgelse, Burger King-restauranten er klædt ud som. Måske håber man hos Burger King, at den 76 år gamle burgerkæde er på vej i graven. 

Og selvom McDonald's har hængt i i mange år, har de alligevel skulle stå på mål for en masse kritik. Det, man oftest hører, er, at de flotte burgere på skiltene og i reklamerne hos McDonald's aldrig er til at kende, når man selv køber en burger.

Efter mange års kritik af netop dette, besluttede man i McDonald's Danmark, at der skulle en forklaring på bordet.

Derfor lavede de en video, som du kan se her:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close