Nu kommer Britney-dokumentar til Danmark: Her kan du se den

Serien ”New York Times Presents” har på det seneste oplevet mere trafik end nogensinde, efter deres udgivelse af den omdiskuterede dokumentar om popikonet Britney Spears, samt fanbasens årelange kamp for hendes frihed.

Og måske er du også én af dem, der har været inde og tjekke et par gange eller to, om der lige var et smuthul i IP-muren hos Hulu eller de andre amerikanske udbydere, som indtil nu har streamet dokumentaren.

Nu kan du ånde lettet op, for Britney-dokumentaren bliver tilgængelig fra lørdag den 13. februar på TV 2 Play. Det oplyser koncernen selv.

Se traileren til dokumentaren her: 

New York Times-dokumentaren handler om en af verdens største popstjerner – den i dag 39-årige Britney Spears – som nok kan prale af en solid karriere, men som bestemt også har haft sit at slås med gennem årene.

Far bestemmer alt

Skandaler, psykiske problemer og mentale nedbrud – alt sammen mens medierne og paparazzifotograferne har stået klar på første parket siden popkarrierens start i 1998.

Siden en manisk episode i januar 2008 har Britney ikke haft styring over selv de mest basale dele af sin egen tilværelse – i stedet er det hendes far, Jamie Spears, der tager sig af alt fra økonomi til aftaler.

Med udgangspunkt i den aktuelle #FreeBritney-bevægelse, der er startet for år tilbage af de mest trofaste fans, hendes umyndiggørelse og faderens værgemål, fortæller filmen en historie Spears’ ret til kontrollen over sit eget liv.

(Foto: The New York Times/TV 2)

Vil være normal

Britney medvirker ikke selv i filmen, og har ifølge Page Six heller ikke selv tænkt sig at se den. Men hun kommenterede alligevel filmen, da den udkom for en uge siden. 

"Jeg bruger tiden på at lære at være en normal person. Husk at uanset, hvad vi tror, vi ved om en anden persons liv, så er det intet sammenlignet med den faktiske person, der lever på den anden side af linsen," skrev hun på Twitter. 

Justin i stormvejr

Rigtig mange fans har efter dokumentaren set sig sure på Britneys ekskæreste, popkollegaen Justin Timberlake, på grund af hans måde at håndtere bruddet på.

For efter slutningen på romancen i 2002 rygtedes det, at Britney havde været Timberlake utro – en påstand som NSYNC-stjernen ikke var sen til selv at ryge med på, da han i starten af sin solokarriere kom med tydelige referencer til sin tidligere flamme.

Blandt andet da han castede en blond Britney-look a like som kvindeligt modspil i videoen til kæmpehittet ”Cry me a river”.

En purung popstjerne. Britney startede sin hæsblæsende megakarriere i 1998
(Foto: The New York Times/TV 2)

- Har set 25 minutter af den nye Britney-dokumentar og er klar til at trække alle Justin Timberlakes tænder langsomt ud med en skruenøgle, skriver en fan på Twitter efter at have set dokumentaren.

En anden erklærer sig enig med ordene:

- Justin Timberlake bliver nødt til at gøre sin undskyldning klar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close