Derfor vil Britney Spears ikke se kontroversiel dokumentarfilm

Den 39-årige Britney Spears kommer med stor sandsynlighed ikke til at være blandt dem, der har set New York Times-dokumentaren "Framing Britney Spears". 

Filmen, der fik premiere i sidste uge, handler om popstjernens umyndiggørelse og den måde, medierne og paparazzifotograferne har behandlet hende gennem popkarrieren, der fik sin start i 1998. 

- Britney har ikke set dokumentaren, men hun ved godt, den findes. Hun har ikke set noget af den, lyder det ifølge PageSix fra en kilde tæt på sangerinden.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Popstjernen har selv valgt, at hun ikke vel se den nye dokumentarfilm om sit eget liv (Foto: MEGA)

Det drejer sig dog ikke om, at den umyndiggjorte Britney ikke har fået lov til at se filmen. Ifølge kilden er det udelukkende hendes eget valg.

- Hun har valgt ikke at se den, fordi hun er så træt af værgeskabet. Hun føler, der er et hul i hendes liv på grund af umyndiggørelsen, og at hun ikke vil kunne leve et normalt liv, før det er slut. Hun ved, at det er en kamp for sit eget liv. 

Umyndiggjort siden 2008

Det er hele 13 år siden, at Britney Spears måtte overgive alle sine personlige rettigheder til sin far og det hold af advokater, der siden da har styret hendes liv.

Værgeskabet har været i spil, siden "Toxic"-sangerinden i januar 2008 blev indlagt på et hospital i Los Angeles, efter det der angiveligt var en manisk episode. Her nægtede hun blandt andet overlevere sine drenge til eksmanden Kevin Federline, hvorefter hun låste sig inde på et badeværelse med sin yngste søn, Jayden James. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Ambulancen, der kørte Britney til hospitalet, var omringet af fotografer (Foto: MEGA)

Tilbage i august meldte Britneyds advokat, at umyndiggørelse er frivillig, men at hun er meget imod, at det er faderen, der står i spidsen for værgeskabet.

- Britney er overbevist om, at det ikke kun er i overensstemmelse med hendes personlige interesser, men også med god, offentlig politik generelt, at beslutningen om at udpege en ny værge for hendes ejendom skal træffes på en så åben og gennemsigtig måde som muligt, lød det dengang fra advokaten, Samuel Ingham.

Ifølge advokaten har Britney også givet udtryk for, at hun frygter sin 68-årige far, Jamie Spears, fordi det er ham, der er ansvarlig for hendes liv, rettigheder og økonomi. 

- Min klient har informeret mig om, at hun er bange for sin far, sagde Samuel Ingham i november i forbindelse med en retshøring om værgeskabet

I december kunne Britneys far over for CNN afsløre, at han ikke har været i kontakt med sin datter i flere måneder. 

"Framing Britney Spears" er tilgængelig via den amerikanske streamingtjeneste Hulu, men er endnu ikke tilgængelig på nogle danske tjenester.

Se traileren til New York Times-dokumentaren om Britney Spears her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close