Kendte 10. februar 2021

Justin Timberlake lagt for had efter ny Britney-dokumentar

Britney-fans har set sig sure på popstjernen Justin Timberlake, der i de tidlige 00'er dannede par med sangerinden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er efterhånden uhyggeligt længe siden, at popstjernerne Britney Spears og Justin Timberlake knuste hinandens og alle andres hjerter, da de i 2002 gik fra hinanden efter flere års forhold, men de triste minder har fået nyt liv.

Det sker, efter premieren på den meget omtalte New York Times-dokumentarfilm, "Framing Britney Spears", hvor flere af Britneys fans har set sig sure på Justin Timberlake for hans måde at håndtere bruddet på. 

I filmen, der handler om Britneys vilde liv i rampelyset, fortælles der om den hede romance mellem Britney og NSYNC-stjernen og ikke mindst om deres højprofilerede brud. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Justin Timberlake og Britney Spears mødtes, mens de begge medvirkede i tv-programmet "The Mickey Mouse Club" som børn. Som teenagere blev de kærester og datede fra 1999-2002. (Foto: MEGA)

I tiden efter parret gik fra hinanden florerede der voldsomme rygter om, at Britney skulle have haft en affære med danseren Wade Robson. Et rygte, som Timberlake valgte at lege med, da han udgav nummeret "Cry Me A River" med en dertilhørende såkaldt hævnvideo.

I videoen ses en ung, blond Britney-look-a-like, der sniger bag om ryggen på Timberlake, og det har fået fans til at kritisere sangeren for at puste til ilden og dermed også stille Britney i et dårligt lys. 

- Justin Timberlake bliver nødt til at gøre sin undskyldning klar, skriver en person på Twitter

- Har set 25 minutter af den nye Britney-dokumentar og er klar til at trække alle Justin Timberlakes tænder langsomt ud med en skruenøgle, skriver en anden. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg er lige blevet færdig med at se Britney Spears-dokumentaren, og nu sidder jeg bare her og er vred på Jamie Spears, medierne, paparazzierne, patriarkiet og Justin Timberlake, så det var min eftermiddag, skriver en tredje

Umyndiggjort på 13. år

I 2008 blev Britney Spears efter flere år med skandaler og drama indlagt på en psykiatrisk afdeling på et hospital i Los Angeles. Kort tid herefter blev hun underlagt det, der i USA kaldes et "conservatorship". Britney blev umyndiggjort og hendes far, Jamie Spears, overtog styringen af hendes liv. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britneys popstjerneliv har ikke været nemt. Det viser den nye dokumentar "Framing Britney Spears". (Foto: MEGA)

Umyndiggørelsen og værgeskabet er 13 år senere stadig i fuld funktion, og det har i løbet af de seneste par år fået en større fanbevægelse til at stille spørgsmålstegn ved værgeskabet, og om Britney muligvis bliver holdt fanget i sit eget liv. 

Filmen giver ifølge New York Times "en ny vurdering af den bevægelse, der er imod hendes værgeskab" og fokuserer også på den såkaldte FreeBritney-bevægelse, der for alvor slog igennem i 2019.

"Framing Britney Spears" havde premiere den 5. februar og er tilgængelig via den amerikanske streamingtjeneste Hulu.

Filmen er endnu ikke tilgængelig på nogle danske streamingtjenester.

Se traileren til "Framing Britney Spears" her:

Sponsoreret indhold