Kendte24. februar 2022

Nu igen? Kanye West sviner Kim Kardashian og Pete Davidson i ny sang

Den 44-årige rapper, Kanye West, kan tilsyneladende ikke lade sin kommende ekshustru og hendes nye kæreste være
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er, som om Kanye West ikke er færdig med sine tilsvininger og diverse udbrud. Senest har det primært været på Instagram, at rimsmeden er gået til angreb på den mellemste Kardashian-søster, som han har fire børn sammen med, og hendes 28-årige komikerkæreste.

Men det er nu heller ikke mange uger siden, at hr. West. Sende en gedigen sviner, der til forveksling minder om en trussel, efter Pete Davidson.

Noget, som komikeren og “Saturday Night Live”-værten efterfølgende udtalte var “hylende morsomt”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kanye_sviner_kim_og_pete_igen.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Men nu er det, som om historien gentager sig.

For på Kanyes nyeste album, som rapperen ellers proklamerede ville udkomme tirsdag denne uge, men som stadig ikke er på gaden, er der nye svinere at finde.

Det afslører flere særligt udvalgte gæster, som denne uge var inviteret til et event arrangeret af Kanye for at lytte til det nye album “Donda 2”, skriver Hollywoodlife.

Umiddelbart er det angiveligt særligt nummeret “Security”, som har sat gang i sladderen.

“Fjern aldrig familiefotoet fra køleskabet”, “Kom aldrig imellem en mand og hans børn, I har ikke nok security til det”, lyder nogle af rapsætningerne.

Måske er security-delen henvendt til Pete Davidson, der efter at være begyndt at date "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen har set sig nødsaget til at hyre ekstra sikkerhedsvagter.

Men Kanye West er også tidligere kommet med beskyldninger mod sin kommende ekskone, når det kommer til netop sikkerhed.

For uger tilbage hævede han, at Kim Kardashian har beskyldt ham for både tyveri og misbrug af stoffer i forbindelse med datteren Chicagos fireårs fødselsdag:

– Amerika så dig forsøge at kidnappe min datter ved ikke at give adressen. Du bad sikkerhedsvagter om at holde øje med mig i mit eget hus, da jeg skulle lege med min søn, og anklagede mig for at stjæle, lød det fra rimsmeden på Instagram i et nu slettet opslag.

Et opslag ud af mange, der pludselig forsvandt som dug fra solen. Og en handling, fans af Kardashian-klanen tidligere har været vidner til – blandt andet den gang, hr. West “kom til” at kalde sin svigermor for Kris Jong-Un. Naturligvis med reference til Nordkoreas største leder, Kim Jong-Un.

Kanye West har desuden ikke meldt ud, hvornår “Donda 2” i stedet forventes at udkomme.

Sponsoreret indhold