Kendte18. januar 2022

Efter Kanye West-sviner: Nu reagerer Pete Davidson

Den 28-årige komiker tager nu endelig bladet fra munden, efter Kanye West, 44, forleden sendte ham en kæmpe sviner i forbindelse med en ny sang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 44-årige rapper, Kanye West, ligger ikke på den lade side, når det kommer til dramatik.

For nylig udtalte den garvede ordsmed i et interview, at hans kommende ekshustru, Kim Kardashian, 41, forhindrer ham i at se deres fælles børn – og at det således er derfor, han netop har købt et hus lige ved siden af.

Udtalelser, som den mellemste Kardashian-søster i weekenden var mildest talt chokeret over.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20220114-022509-7-1920x1704we.jpg
 (Foto: Jasa/Backgrid/Ritzau Scanpix)

Kim Kardashian og Pete Davidson har ikke officielt bekræftet deres forhold. Men siden midten af oktober måned er de adskillige gange blevet spottet hånd og hånd og er desuden netop hjemvendt fra en ferie på Bahamas. Foto: Jasa/Backgrid/Ritzau Scanpix

Men det er heller ikke mange dage siden, at Kanye West, som officielt har skiftet navn til Ye, udgav en lille bid af en ny sang, hvor han sviner Kim Kardashians måske-kæreste, Pete Davidson, til.

"God saved me from the crash, just so I can beat Pete Davidson's ass", lyder teksten, der på dansk kan oversættes til:

"Gud reddede mig fra sammenbruddet, bare så jeg kan give Pete Davidson en røvfuld".

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det tyder altså på, at rimsmeden ikke er ovenud begejstret for Kim Kardashians nye kærlighed. Men det er komikeren angiveligt ganske ligeglad med.

Faktisk synes Pete Davidson, at det er ganske morsomt.

Det skriver Hollywood Life.

- Pete forventede nærmest at blive omtalt i en Kanye-sang før eller siden – og i stedet for at hade det, så elsker han det og synes, det er morsomt, lyder det angiveligt fra en kilde tæt på Kardashian-klanen.

- Han vil ikke bekæmpe Kanye – han respekterer Kanye, for han er stadig faren til Kims børn, lyder det videre fra kilden, som understreger, at Pete Davidson således aldrig vil stå i vejen for rapperens forhold til børnene, bare fordi han nu dater Kim Kardashian.

Og komikeren kan da også se andre fordele ved pludselig at blive nævnt i en af verdens med succesfulde rapperes sange.

Kilden forklarer videre, at Pete Davidson synes, det er cool at blive nævnt, og at han nu ”vil leve for evigt”, fordi han er en del af Kanyes tekst.

Kanyes nye sang, hvor han blandt andet sender en sviner af sted mod Pete Davidson, hedder ”My Life Was Never Eazy” og er endnu ikke udgivet i sin fulde længde.

Sponsoreret indhold