Kendte11. januar 2021

Kardashian-skilsmisse: DERFOR vil Kim skilles

Det celebre par, Kim Kardashian, 40, og hendes tre år ældre rappergemal Kanye West, står angiveligt overfor en skilsmisse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

År 2020 har været en gedigen mavepuster for hele verden. Naturligvis grundet den smitsomme coronavirus, som stadig spreder sig som steppebrande verden over.

Men i Kardashian-West-familien er det ikke kun pandemien, der har været en udfordring.

Tidligere på året fik Kanye West et voldsomt sammenbrud ved et vælgermøde i delstaten North Carolina, og efter episoden fulgte diverse tweets med beskyldninger og tilsvininger af Kim Kardashians mor, som West kaldte Kris Jong-Un. Naturligvis med reference til Nordkoreas øverste leder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_og_kanye_-_derfor_gik_det_galt.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Siden da har rygtemøllen kørt for fulde omdrejninger.

Skilsmisse i den celebre familie har adskillige gange været på tapetet i medierne – men nu har den mellemste Kardashian-søster angiveligt fået nok og hyret en skilsmisseadvokat.

Og det er da heller ikke mange uger siden, at Kim Kardashian blev spottet uden vielsesring på fingeren.

Men hvad er den egentlige årsag til den måske kommende skilsmisse?

En kilde fortæller angiveligt, at det netop var ved vælgermødet, hvor den garvede ordsmed fik et sammenbrud og delte sin holdning til abort, der var tungen på vægtskålen for hans realityhustru.

Det skriver Page Six.

Efter episoden indså ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen angiveligt, at hun ”var nødt til at slutte ægteskabet for børnenes og sin egen skyld”, lyder det ifølge det amerikanske medie.

Man behøver ikke at være inkarneret Kardashian-fan for at have bemærket, at Kim Kardashian og Kanye West længe har levet hver deres liv.

Ordsmeden har længe holdt til i Wyoming, hvor han skriver sin musik, mens Kim Kardashian har opholdet sig i parrets fælles hjem i Los Angeles sammen med deres fire børn North på syv, Saint på fem, Chicago på to og Psalm på et år.

Sponsoreret indhold