Kendte8. februar 2022

Kanye amok på Kim Kardashian IGEN: Beskyldt for stofmisbrug og tyveri

Noget tyder på, at det ikke er helt nemt at være Kanye West i disse dage. I hvert fald har han og ekshustruen, Kim Kardashian, indledt en voldsom krig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der bliver ikke sparet på beskyldningerne, når det kommer til den 44-årige rapper, Kanye West, og den mellemste Kardashian-søster, Kim Kardashian, 41.

https://imgix.seoghoer.dk/kanye_west_beskyldt_for_tyveri.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er, som om skilsmissen ikke går helt som smurt for hele verdens Kimye. Foto: MEGA

Det er ikke længe siden, at Kanye, i et interview, refererede til en helt bestemt video med netop datteren. Men hans utilfreds har således ikke fået ”SKIMS”-grundlæggeren til at ændre holdning.

Og gik da heller ikke længe, før Kardashian-søsteren gik til modangreb på sin kommende eksmand:

- Kanyes konstante angreb på mig i interviews og på sociale medier er faktisk mere skadelige end nogen TikTok-historie, North potentielt kunne lave, lød det blandt andet i en story på Instagram.

Men det offentlige drama slutter langt fra her.

Kanye West har allerede sendt et svar retur til Kim Kardashian, som han således har fire børn sammen med, hvor han blandt andet hævder, at hun har beskyldt ham for både tyveri og misbrug af stoffer i forbindelse med datteren Chicagos fireårs fødselsdag.

- Amerika så dig forsøge at kidnappe min datter ved ikke at give adressen. Du bad sikkerhedsvagter om at holde øje med mig i mit eget hus, da jeg skulle lege med min søn, og anklagede mig for at stjæle, lød det fra rimsmeden på Instagram i et nu slettet opslag.

- Jeg var nødt til at tage en narkotikatest efter Chicagos fødselsdag, fordi du anklagede mig for at være på stoffer, lød det videre.

Kanyes reference stammer selvsagt fra datterens fødselsdag, som han ellers påstod, at han ikke måtte være en del af. Alligevel var han efterfølgende at spotte på diverse billeder fra festen.

Kim Kardashian har ikke umiddelbart svaret på påstanden om, at hun, ifølge Kanye, skulle have beskyldt ham for at stjæle og tage stoffer.

Sponsoreret indhold