Kendte27. oktober 2021

Nu er det sket: ”Selling Sunset”-stjerne Heather Rae Young er blevet gift

Efter længere tids spændt venten er tv-værten og realitystjernen endelig blevet gift ved et storslået bryllup i weekenden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at have dannet par i mere end to år kunne den 34-årige ”Selling Sunset”-stjerne Heather Rae Young lørdag endelig sige ”ja” til sin forlovede, tv-værten Tarek El Moussa.

Det kunne Heather Rae selv afsløre på sin Instagram bare timer efter, hun og manden var vandret den vigtige gang ned mod alteret.

- MR. & MRS. EL MOUSSA!! I dag blev jeg gift med mit livs kærlighed. Min søde mand, mit alting. Skål for, for evigt og lidt mere, skriver hun til billedet, hvor hun og manden kigger længselsfuldt på hinanden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Kort tid efter kunne hun dele endnu et billede fra den store dag, hvor det nygifte par står glædesfyldt under en glædesfyldt hvid bue af roser.

- Jeg er en HUSTRU!! I går føles som en drøm.. så perfekt og fyldt med så meget kærlighed og magi. Det var virkelig alting jeg havde drømt om – og mere til. Jeg elsker dig så meget, og nu kan jeg endelig sige, at vi er helt officielt GIFT!, skriver hun til billedet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret mødte hinanden tilbage i juli 2019, hvorfor også den spirende romance mellem hende og tv-værten også ses udspille sig i Netflix-hittet ”Selling Sunset”.

Filmværdig kærlighed

Parret flyttede sammen i april 2020, og da de tre måneder senere kunne fejre deres etårs dag med hinanden, blev det ligeledes dagen for deres forlovelse.

- Det hele var bare simpelthen så perfekt, og jeg havde planlagt hele weekenden. Produktionen var til stede, og hun havde ingen anelse om, at jeg ville spørge hende. Og selv da jeg gik ned på knæ, sørgede jeg for at alle gemte sig rundt om i telte, fortalte Tarek El Moussa efterfølgende til US Weekly, og dermed afslørede, at det store øjeblik med stor sandsynlig vil være at se i den kommende og fjerde sæson af serie-hittet, når det rammer Netflix i næste måned.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega554209_016.jpg
 Foto: MEGA

Parret kan endelig kalde sig mand og hustru. Foto: MEGA

Med til brylluppet var også flere af de andre stjerner fra serien, herunder Chrishell Stause og Mary Fitzgerald, og der har tidligere været tale om, at brylluppet skulle filmes. Skulle ”Selling Sunset” altså vende tilbage med en femte sæson, kan det meget vel være, at også dette bryllup får lov at komme med.

I de tidligere sæsoner har seerne også kunne se Christine Quinn forevige sin kærlighed til manden, mens også Mary Fitzgerald også har sagt ”ja” for åben skærm i serien.

Sponsoreret indhold