Reality29. juli 2021

Nyt realitypar! Chrishell Stause dater "Selling Sunset"-boss Jason Oppenheim

Chrishell fra Netflix-hittet "Selling Sunset" har lavet en JLo og offentliggjort forholdet til sin chef, Jason Oppenheim, med et sukkersødt billede.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chrishell_og_jason_oppenheim_selling_sunset.png
 Foto: Netflix

Jason Oppenheim har en forkærlighed for at date sine ansatte - i hvert fald er han nu blevet kærester med en ny ansat i mæglerfirmaet, som vi elsker at følge i Netflix-serien "Selling Sunset".

I første sæson begynder en ny medarbejder på kontoret, som Jason Oppenheim styrer med hård hånd sammen med tvillingebroderen: Chrishell Stause.

https://imgix.seoghoer.dk/jason_chrishell.png
 Foto: Netflix

Jason Oppenheim og Chrishell Stause på Chrishells første dag i "Selling Sunset". Foto: Netflix

Og nu - to år efter første afsnit rullede over skærmen - har karrierekvinden offentliggjort, at hun er faldet for sin boss.

- JLo-effekten, skriver Chrishell Stause til en række billeder, hun har delt på Instagram - og på de sidste to billeder poserer hun sammen med Jason Oppenheim, der kysser hende på kinden.

Samtidig har ejendomsmægleren, der kun beskæftiger sig med de virkelig luksuriøse Hollywood-boliger, været tilbage og rette i billedteksten på et tidligere opslag fra sin fødselsdag.

På billedet er hun omringet af massevis af blomster - og kigger man nærmere, er alle buketterne mistænkeligt ens. Det er de, fordi de alle er fra Jason Oppenheim.

Det ved vi nu, hvor Chrishell Stause har tilføjet i bunden af billedteksten:

- Og nu, hvor I ved det ... tusind tak, Jason.

Jason Oppenheim har tidligere datet en anden medarbejder, nemlig Mary Fitzgerald, som han stadig har en hund sammen med.

https://imgix.seoghoer.dk/mega756190_002.jpg
 Foto: APEX/MEGA

Chrishell Stause og Jason Oppenheim på settet til fjerde sæson "Selling Sunset". Foto: APEX/MEGA

null

Sponsoreret indhold