”Selling Sunset”-Mary Fitzgerald taler ud om Chrishell Stauses chok-skilsmisse

Det var ikke kun hovedpersonen selv, den 39-årige Chrishell Stause, der blev chokeret, da hendes nu eksmand, Justin Hartley, 43, midt under optagelserne til Netflix-hittet ”Selling Sunset” annoncerede, de to skulle skilles.

 

For også Chrishells ejendomsmægler kollegaer blev overraskede over den pludselige drejning, som parrets ellers lykkelige ægteskab tog – og hele dramaet spillede sig ud i den tredje sæson af serien, der havde premiere i starten af august måned.

I serien er skilsmissen det helt store samtaleemne – og det er ikke alle, der føler lige meget med hende over tabet af kærligheden.

Men selvom optagelserne snart er mere end et år gamle, så er det altså fortsat et emne, som reality-stjernerne flittigt taler ud om.

Senest er det den 39-årige Mary Fitzgerald, der taler ud om kollegaen til det amerikanske medie US Weekly.

- Chrishell blev ført bag lyset, og hun stod i en meget svær situation, og hun valgte selv at dele det med alle, fordi det er et reality-program, og du ved, det følger vores liv. Jeg syntes, hun var ekstrem stærk, og hun var sårbar. Jeg syntes, at hun håndterede det virkelig godt.

- Hun tog ikke særlig meget fri. Jeg ved, at hun var knust, men hun var altid positiv. Hun snakkede aldrig dårligt om ham. Hun gjorde ingenting. Jeg tror ikke, at hun kunne have håndteret det bedre, end hun gjorde. Hun spillede aldrig offeret. Jeg synes, hun altid er god til at finde det gode i alting.  

Også Marys mand, Romain Bonnet, valgte at bruge lejligheden til at sende flere rosende ord i reality-stjernens retning.

- Vi var blevet enormt tætte med hende, og hun er bare en fantastisk person, og du kan jo se, at hun slet ikke har fortjent det, forklarer han og uddyber:

- Så da de andre angriber hende for, du ved, ingen grund, så vil du naturligvis gerne være der for hende og hjælpe hende.

Chrishell Stause dannede par med sæbeopera-stjernen Justin Hartley i seks år, hvoraf de var gift i to af årene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close