Streaming 23. oktober 2021

Datoen afsløret: Her får “Selling Sunset” sæson 4 premiere

Efter at have ventet mere end et år, siden den tredje sæson fik premiere på Netflix, er der endelig nyt om den kommende sæson af realityhittet “Selling Sunset”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er sket en del, siden den tredje sæson af Netflix-serien “Selling Sunset” havde premiere i august sidste år. En er blevet forlovet, en anden er blevet mor og en tredje er begyndt at date bossen.

Der er altså lagt op til ikke bare én, men flere spændende sæsoner.

Alligevel har fans af serien de sidste mange måneder gået og ventet i spænding på at høre, hvornår den fjerde sæson ruller over skærmen, mens flere af de medvirkende i realityhittet på deres Instagram-profiler har forsøgt at holde deres følgere opdaterede med.

Men nu er det endelig annonceret, at den fjerde sæson af “Selling Sunset” vil være at se hos streaminggiganten den 24. november.

Det fortæller flere af de medvirkende på deres respektive stories, mens også blandet E!Online bekræfter de glædelige nyheder.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er vist ikke kun Heather Rae Young, der vil sidde med måbende kæbe, når den nye sæson får premiere.
Foto: Netflix

Der er altså kun knap en måned til, at seerne igen kan følge Chrishell Stause, Christine Quinn, Heather Rae Young, Davina Portratz, Maya Vander og mary Fitzgerald i deres kamp om de dyre huse – og ikke mindst deres kamp om at få dem solgt til de helt rette købere.

Alt imens vi mæsker os i de interne drama medarbejderne imellem, knuste parforhold, kommende babyer og nye forlovelser.

“Selling Sunset” havde premiere med sin første sæson tilbage i marts 2019.

Sponsoreret indhold