Kendte2. januar 2021

Nu er det officielt: Justin Hartley bekræfter endelig ny romance

Rygterne har spirret det meste af 2020, men nu bekræfter tv-stjernen endelig selv, at han officielt er kommet videre siden skilsmissen fra reality-stjernen Chrishell Stause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_hartley_0.jpg
 Foto: MEGA

2020 har budt på et hav af brudte forhold – og nye romancer.

En af dem, der har fundet kærligheden igen, er den 43-årige ”The Young and the Restless”-skuespiller Justin Hartley.

Det meste af 2020 har rygterne spiret, om han skulle have fundet en ny kvinde, efter at det i november 2019 blev officielt, at han og reailty-stjernen Chrishell Stause skulle skilles efter to års ægteskab.

Og nu bekræfter hovedpersonen altså selv endelig på sin Instagram, at han og skuespillerinden Sofia Pernas, 31, danner par.

Han har nemlig for første gang delt et billede af de to sammen – og så endda på år 2020 sidste dag.

- De sidste minutter af 2020 her i Los Angeles. Bare kom an 2021. Godt nytår!, skriver han til det sort hvide billede af de to, der står tæt.

Artiklen fortsætter under billedet

Også Sofia Pernas valgte at bruge årets sidste dag på at bekræfte kærligheden med et billede af de to sammen.

- Godt nytår fra vores karantæne til din, skrev hun blandt andet til billedet.

Artiklen fortsætter under billedet

Mødte hinanden på settet

Sofia Pernas og Justin Hartley mødte hinanden første gang tilbage i 2015, da de begge var en del af tv-serien ”The Young and the Restless”.

Her dannede Justin Hartley dog par med ”Selling Sunset”-stjernen Chrishell Stause, som han siden blev gift med, inden de to skrev under på skilsmissepapirerne i 2019.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega521167_014_1.jpg
 Foto: MEGA

Trods Chrishell Stauses og Justin Hartleys skilsmisse skete i 2019, så kunne de begge gennemleve det en gang til i sommeren 2020, da hele verden kunne følge med i "Selling Sunset", da Stause fik beskeden på sms. Foto: MEGA

Hartley og Pernas blev første gang spottet sammen i maj 2020, men siden har ingen af dem selv kommenteret på, om de datede.

Senest delte de to dog hver især billeder på deres sociale medier, hvor det var tydeligt for de fleste, at de var i hinandens selskab.

Men det er altså først nu, at de begge har delt billeder, hvor de to er sammen.

Sponsoreret indhold