Justin Hartleys ekskone bryder sammen: Sådan fandt jeg ud af det

Foto: MEGA

Det kom bag på de fleste, da "This Is Us"-stjernen Justin Hartley søgte om skilsmisse fra sin kone Chrishell Stause. Faktisk kom det også bag på Chrishell. 

[node:advert-in-body]

I et nyt klip fra den kommende tredje sæson af Netflix-realityserien "Selling Sunset" fortæller den 39-årige ejendomsmægler og realitystjerne om, hvordan hun fandt ud af, at manden ville skilles. 

- Jeg fandt ud af det, fordi han sms'ede til mig, at vi havde søgt (om skilsmisse, red.). 45 minutter senere vidste resten af verden det, siger Chrishell Stause til sin veninde og realitykollega Mary Fitzgerald. 

- På grund af den her vanvittige måde, som det skete på, så vil folk have svar, og jeg vil have fucking svar, siger hun. 

- Jeg ved godt, at folk siger, vi kun var gift i to år, men altså, vi var sammen i seks år. I skænderier er det hans go-to, du ved. Sådan: 'Jeg er ude, jeg er ude'. Jeg hader den slags impulsive ting, men jeg tænkte altid, du ved, at det bare er et problem, vi arbejder os igennem.

[node:advert-in-body_2]

Artiklen fortsætter efter billedet...

Justin Hartley med ekskonen Chrishell i juni 2019 - få måneder efter ville han skilles. (Foto: MEGA)

Den 42-årige Justin Hartley søgte om skilsmisse fra Chrishell i november sidste år, men "Selling Sunset"-stjernen var lang tid om at indse, at manden faktisk var dybt seriøs omkring skilsmissen. 

- Hvis det virkelig er det, du ville, så er der bedre måder at håndtere det på. Jeg talte med ham lige efter, fordi jeg troede, det måtte være en joke, men det var sådan set slutningen på kommunikationen. Hvad er det meningen, jeg skal sige? Hvad siger du efter det?, lyder det fra Chrishell. 

- Nu bliver jeg nødt til at finde et sted at bo. Nu skal jeg samle sammen og finde ud af det her, du ved. 

Chrishell fortæller, at hun fik nyhederne få minutter, inden hun skulle møde på arbejde og kunne ikke gøre andet end at samle sine ting, så hurtigt hun kunne.

[node:advert-in-body_3]

Mens Chrishell endnu ikke har fundet kærligheden, så er Justin i mellemtiden blevet kærester med sin tidligere skuespillerkollega Sofia Perna. Parret mødte hinanden under indspilningerne til "The Young and the Restless". 

Se klippet, hvor Chrishell bryder sammen og fortæller om skilsmissen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close