”Selling Sunset”-Chrishell Stause forvekslet med den forkerte Hartley-ekskone

Foto: MEGA

Det sidste år har nok ikke været det allernemmeste for den 39-årige Netflix-stjerne Chrishel Stause, da hun og manden Justin Hartley sidste efterår valgte at lade sig skille midt under hendes optagelser til Netflix-hittet ”Selling Sunset”.

Derfor har hun også kunne se en masse artikler omhandlende hende og nu eksmanden Justin Hartley – og i weekenden stødte hun på endnu en af slagsen.

Denne gang var der dog noget anderledes over artiklen, for den handlede faktisk slet ikke om hende, men om Hartleys første ekskone, Lindsay Korman, som erstatter skuespilleren Kelly Monaco i tv-serien ”Generel Hospital”.

Trods en relativ positiv artikel, så faldt forvekslingen på ingen måde i god jord hos Chrishell.

- Forkert ekskone, skyndte hun sig at dele på det sociale medie Twitter med sine mere end 63.000 følgere, og flere af hendes fans skyndte sig at støtte hende i fejltagelsen.

- Hvem kan komme til at lave denne form for fejltagelse. Hvor er det pinligt for dem. Jeg ville være forfærdet, hvis jeg gjorde det, lyder det fra en.

- Det her må være så pinligt for dem, er der en anden, der skriver.

Fejlen må også allerede være blevet opdaget af Daily Mail, som skrev den oprindelige artikel, da billederne af Chrishell nu er skiftet ud med den rette ekskone.

Lindsay Korman var gift med Justin Hartley fra 2004 til 2012, og det er altså hende, at Chrishell for nylig blev forvekslet med. Foto: MEGA

Selvom skilsmissen er endelig, og Justin Hartley da også allerede har sat sine kløer i en ny kvinde, så er dramaet langt fra overstået for den 39-årige skuespillerinde.

For allerede på fredag, den 7. august får den tredje sæson af Netflix-hittet ”Selling Sunset” premiere hos streaminggiganten, og fans der har set den anden sæson ved, at den nye sæson godt og vel drejer sig om den pludselige skilsmisse.

I traileren til den nye sæson lyder det nemlig fra Chrishell, at hun slet ikke havde set det komme, at hendes eksmand ikke længere ønskede at dele liv med hende.

Justin Hartley indgav skilsmissepapirerne i november 2019.

Chrishell Stause og Justin Hartley var sammen fra 2013 til 2019. De to blev gift  2017. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close