Kendte 1. april 2022

Nu er det officielt: Her er Kelly Clarksons nye navn

I forbindelse med sin skilsmisse fra eksmanden, Brandon Blackstock har sangerinden taget en beslutning om at bryde fuldkommen med sit tidligere liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bruddet mellem dem gik dog langt fra så smertefrit, som parret havde ønsket med både kamp om ægtefællebidrag, forældremyndighed og ejendom.

Det var da også først i starten af marts, skilsmissen endelig nåede sin officielle afslutning, hvor Clarkson blandt andet fik den primære myndighed over deres syvårige datter, River, og deres femårige søn, Remington.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det tidligere ægtepar sammen med deres to fælles børn, samt Brandons fra et tidligere forhold. Foto: MEGA

Men trods skilsmissen egentlig er endelig, så er det først nu, Clarkson for alvor kan sætte to streger under at være kommet videre. Nu er hendes navn nemlig officielt ændret.

Det skriver PageSix.

Sangerinden hedder derfor nu Kelly Brianne, der er hendes pigenavn.

I et tidligere interview har hun dog fortalt, at hun fortsat vil være Kelly Clarkson.

– Jeg har bare valgt at beholde mit mellemnavn til privat brug. Jeg vil altid være Kelly Clarkson, forsikrer hun, der videre joker med, at det vist er 20 år for sent, hvis hun ikke ønskede at bruge Clarkson alligevel.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kelly Clarkson er et skridt nærmere at være en fri kvinde. Foto: MEGA

Skal stadig punge ud

Trods en afsluttet skilsmisse, hvor Brandon Blackstock, efter flere måneders kamp, fik lov til at blive boede på parrets tidligere fælles gård i Montana lidt endnu, så slipper Clarkson ikke for at dele ud af sin formue.

Dommeren i sagen besluttede nemlig, at hun fremadrettet skal betale ham et ægtefællebidrag på 115.000 dollars, hvilket svarer til knap 780.000 danske kroner. Hver eneste måned.

Til sangerindens store glæde, udløber dog kravet i januar 2024.

Sponsoreret indhold