Kendte12. oktober 2021

Nu bryder Timothée Chalamet tavsheden om voldtægtsanklager mod Armie Hammer

”Call Me By Your Name”-stjernen mener, at beskyldningerne mod sin tidligere medspiller, den Hollywoodaflyste og voldtægt- samt kannibalismeanklagede skuespiller Armie Hammer, er en del af en ”større samtale”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_95.jpg
 Foto: MEGA

Tro det eller ej, men den amerikanske skuespiller Armie Hammer, 35, var for bare et år tilbage en vaskeægte ”leading man” – alt inklusiv. En strålende fremtid, et klassisk ”Old Hollywood”-udseende og en ærkeamerikansk, kristent og stenrigt stamtræ.

For i dag er han tjekket ind i sex-rehab. Forladt af familie, venner og arbejdsgivere er han det, som man på godt nydansk kalder ”cancelled”. Og komplet forsvundet fra rampelyset.

Vejen hertil har for den ellers så populære Armie Hammer været brolagt med først lidt fjollede kannibalismebeskyldninger, hernæst et læk af voldsomme beskeder – angiveligt sendt ud til et harem af elskerinder, hans såkaldte ”kittens” – og til sidst deciderede vold- og voldtægtsanklager.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega151941_015.jpg
 Foto: MEGA

Timothée Chalamet og Armie Hammer promoverer her filmen, der gav dem begge et stort Hollywoodgennembrud i 2017. (Foto: MEGA)

En større samtale

Så når et medie som Time sætter sig ned med Hammers unge medspiller, Timothée Chalamet, så får han undervejs også lov til at forholde sig til de alvorlige anklager mod den skandaleramte skuespiller.

- Jeg forstår totalt godt, hvorfor du spørger, svarer den 25-årige stjerne, som fortsætter:

- Men det er et spørgsmål, som er en større samtale værd, og jeg giver helst ikke et halvt svar.

Armie Hammer, som Chalamet spillede sammen med i den voldsomt populære Luca Guadagnino-film ”Call Me By Your Name” fra 2017, afviser selv alle anklager mod ham.

Men selvom han nægter sig skyldig, er politiet i Los Angeles i gang med at undersøge anklagerne om voldtægt, og i mellemtiden ligner han bestemt en færdig mand i film- og teaterindustrien.

Allerede i februar blev han fyret af sit agentbureau, WME.

Grille og æde ribben

Efterfølgeren til “Call Me By Your Name” har der længe været rygter om, men instruktøren har siden beskyldningerne mod Hammer skrinlagt projektet.

Anklagerne mod Armie Hammer begyndte at pible frem lige som vi havde taget hul på 2021. Først handlede det om til tider hårrejsende beskeder i indbakken hos flere kvinder - anonyme og navngivne – der alle påstod at have oplevet at få grænseoverskridende henvendelser fra Hollywoodstjernen.

Én af hans ekskærester, Courtney Vucekovich, fortalte til Page Six, hvordan han gav udtryk for at have fantasier om at grille og æde hendes ribben.

Vucekovich, som datede Armie Hammer mellem juni og august sidste år, har siden måtte gennemgå terapi for at komme sig ovenpå oplevelserne med ham.

En anden af hans ”kattekillinger”, som han angiveligt skulle have kaldt slænget af elskerinder, fortalte, hvordan han under elskov legede med en kniv, og endeligt hvordan han skar et lille ”A” i hendes mave, for at afmærke sit territorium.

Sponsoreret indhold