North overrasker: Stjæler fra Kim Kardashians garderobe

Kim Kardashian med datteren North West.

Kim Kardashian med datteren North West.

Foto: MEGA

De fleste mødre kender vil til situationen, hvor man står og leder efter en bestemt kjole til aftenens fest, men husets teenagepige er allerede smuttet ud i natten i mors klæder. Det dilemma står Kim Kardashian nu i med sin femårige datter North.

På Instagram har Kim nemlig vist sin unge men modebevidste datter frem, mens hun har iført sig dele af mors dyre garderobe. North har muligvis travlt med at blive voksen, ellers kan hun bare godt lide at klæde sig ud.

I hvert fald valgte Kanye og Kims datter selv at klæde sig på til dagens gøremål. Men mor var ikke helt tilfreds med hendes valg.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Så frøken Northe tog selv tøj på, og hun troede, at hun var klar til dagen, indtil jeg forklarede hende, at hun ikke måtte have mine støvler på, skriver Kim Kardashian til de fire billeder af North.

At dømme ud fra især det sidste billede, virker North ikke til at være tilfreds med mors beslutning om, at den femårige fashionista ikke må have knæhøje slangeskindsstøvler på i børnehave.

En beslutning som nok er ret fornuftig. Selv for Kim Kardashian ville det være en tand for meget at lade North rende rundt i sådan en mundering. Især fordi de to formentlig ikke deler skostørrelse endnu.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim og Kanye på gaden i New York.

Kim og Kanye venter deres fjerde barn sammen (Foto: MEGA)

Tilbud topjob

Kim Kardashian har besluttet sig for, at hun gerne vil være advokat ligesom sin afdøde far Robert Kardashian.

Efter planen er hun færdig med studierne i 2020, og så har hun faktisk allerede et job på hånden. Kim er nemlig blevet tilbudt et topjob, det skriver TMZ.

Robert Shapiro, der arbejdede sammen med Robert Kardashian, da O.J. Simpson skulle forsvares tilbage i 90'erne, er nemlig klar til at ansætte Kim, så snart hun har sin eksamen i hus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close