SE VIDEOEN: North West viser vilde danse skills

(Foto: MEGA)

Kanye West har startet sin egen kirke, hvor han fra starten af 2019 har afholdt "Sunday Services". Det skriver flere udenlandske medier, bl.a. Metro

Der har på Instagram floreret flere videoer af et stort gospel-kort, der med Kanye i front giver den gas med flere forskellige Kanye-hits, bl.a. "Jesus Walks" og nu også hittet "Power". 

Flere kendisser er spottet til Kanyes mystiske "Sunday Services", bl.a. har Paris Jackson, Rick Rubin, Kid Cudi og Diplo deltaget i seancerne. Og også flere familiemedlemmer, som tæller Kylie Jenner, Kris Jenner og Kourtney Kardashian og Kim Kardashian er hyppige deltagere. 

Det er dog ikke de eneste familiemedlemmer, der troligt møder op til Kanyes "Sunday Services". Kim og Kanyes ældre datter, femårige North, er midtpunkt weekend efter weekend - og i denne weekend var ingen undtagelse. North viser for alvor, hvordan der skal danses til farmand Kanyes hit "Power". 

Der er ingen tvivl om, at musikken for alvor er midtpunktet, når Kanye afholder "Sunday Services". Og måske har han efter to år med ret meget tumult fundet noget fred i den kirke, han selv har startet.  

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close