Nægter at give slip: Kanye West bærer stadig sin vielsesring

Selvom det snart er to måneder siden, at hustruen Kim Kardashian officielt søgte om at blive skilt fra Kanye West, har rapperen endnu ikke smidt vielsesringen. 

Den 43-årige Kanye tog forleden et smut forbi rapkollega DJ Khaled for at lytte til et kommende album, og her bemærkede fans en helt særlig detalje. 

- Sand historie: Kanye kom forbi mit hus klokken 8 den anden dag, skriver DJ Khaled til at opslag på sin Instagram-profil, hvor han i samme omgang har delt flere billeder og en video af Kanye. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg vidste ikke, han ville komme forbi, jubler Khaled og fortæller desuden, at Kanye havde været så sød at tage en privat kok med på slæb, der sørgede for at servere æg med ketchup og vegetarbacon. 

Opmærksomme Kimye fans bemærkede lynhurtigt, at Kanyes ene ringfinger på et af billederne fortsat er prydet med den ring, han har båret, siden han den 24. maj 2014 blev gift med "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Kim Kardashian. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kanye West har endnu ikke smidt vielsesringen, selvom det er flere måneder siden, at han og Kim Kardashian gik fra hinanden. (Foto: Instagram)

Det har ikke overraskende fået fans til at gisne om, hvorvidt Kanye stadig håber på, at han vil finde sammen med den 40-årige realitydronning igen. 

Det er langt fra første gang, at Kanye bliver spottet med sin vielsesring på efter nyheden om bruddet fra Kim. 

Efter et længere ophold i Wyoming blev ordsmeden blandt andet spottet med sin ring på, da han vendte tilbage til Los Angeles, og en lille måned senere skete det igen

Har levet hver for sig

Kim Kardashian fik officielt nok tilbage i februar, hvor hun efter at have levet alene med parrets fire børn i månedsvis måtte kaste håndklædet i ringen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kim Kardashian og Kanye West med deres fire børn, Chicago (øverst), Psalm (th.), North (tv.) og Saint (nederst). (Foto: Instagram/Kim Kardashian)

Bruddet kom efter Kanyes helt bizarre år i 2020, hvor han blandt andet forsøgte sig som amerkansk præsidentkandidat med et enkelt dertilhørende vælgermøder. 

Herefter flygtede rapperen til sin ranch i Wyoming, hvor han få gange fik besøg af Kim, der af fotograferne blev spottet grædende i parrets bil. 

Senest er Kim Kardasian blevet spottet flirte med den latinamerikanske popstjerne Maluma, ligesom der også florerer hede rygter om, at hun har fundet romantikken på ny med en amerikansk CNN-vært

Kim og Kanye blev kærester tilbage i 2012, og i maj 2014 blev de gift ved et overdådigt bryllup. De har sammen fire børn. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close