Kendte18. april 2021

Kanye West er ikke tilfreds: Kim forlod ikke mig

Det kan godt være, at Kim Kardashian var den første til at anmode om skilsmisse, men Kanye West er eftersigende ikke tilfreds med, at det nu ser ud som om, at han er blevet forladt af realitystjernen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kanye West insisterer på at være den første og den bedste til alting. Det gør sig absolut også gældende, når han skal skilles.

Den 43-årige ordsmed er ifølge flere kilder særdeles træt af, at flere medier over en længere periode har rapporteret, at det er den 40-årige Kim Kardashian, der har sagt farvel til Kanye og ikke omvendt.

Ifølge PageSix er Kanye "super irriteret over, at historien konstant bliver præsenteret som om, hun vil skilles fra ham", lyder det fra kilden.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega734563_005.jpg
 Foto: MEGA

Næsten syv års forhold blev det til for Kimye (Foto: MEGA)

Samme kilde påstår også, at det er den såkaldte Kardashian-maskine, der har formået at spinne en historie, der passer perfekt ind i deres liv i spotlyset.

- Faktisk har det været ham, der i over et år har sagt, at de ikke har noget til fælles ud over børnene, og at han gerne ville ud.

- Hun har gjort alt, hvad hun kunne for at redde ægteskabet, siger kilden.

Kanye West lod derfor Kim være den første til at sende de officielle skilsmissepapirer afsted, så hun kunne få lov til at bevare en smule af sin værdighed.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kim-kardashian-kanye-west19.jpeg
 Foto: Instagram

Kim Kardashian og Kanye West med deres fire børn, Chicago (øverst), Psalm (th.), North (tv.) og Saint (nederst). (Foto: Instagram/Kim Kardashian)

Tilbage i februar måned søgte "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen om skilsmisse fra sin rappergemal, og selvom historien nu lyder, at Kanye er den, der ville skilles, har den tidligere præsidentkandidat først for få dage siden accepteret, at skilsmissen er en realitet.

Kanye blev kort tid efter nyheden om, at Kim havde søgt om skilsmisse, spottet i Los Angeles med sin vielsesring på.

Kim og Kanye blev kærester tilbage i 2012, og i maj 2014 blev de gift ved et overdådigt bryllup.

null

Sponsoreret indhold