Kendte26. april 2021

Hede datingrygter: Er Kim Kardashian faldet for Van Jones?

Meget tyder på, at realitydronningen over dem alle er faldet pladask for den amerikanske CNN-vært Van Jones
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Først florerede der rygter om, at Kim Kardashian flirtede igennem med den latinamerikanske popstjerne Maluma, og nu er turen kommet til CNN-værten Van Jones.

Kim Kardashian har gennem flere år arbejdet tæt sammen med den 52-årige tv-vært og advokat og fik blandt andet i fællesskab kørt en strafferetsreform i stand tilbage i 2018.

Van Jones, der selv er uddannet advokat, har også hjulpet den 40-årige realitystjerne med hendes jurastudier.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega314445_072.jpg
 Foto: MEGA

Er Van Jones den nye flamme i Kim Kardashians liv? (Foto: MEGA)

Det er langt fra første gang, rygterne om, at Kim og Van Jones skulle være begyndt at kæreste rundt, florerer, men efter Kims seneste Twitter- og Instagram-opslag har rygterne fået fornyet liv. Også PageSix bekræfter, at der muligvis kunne være noget om sagen.

I et opslag har "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen delt en række hotte billeder af sig selv i en mini-bikini, hvor hun er travlt optaget af et læse op på sine jurastudier i et forsøg på at følge i sin fars, Robert Kardashians, fodspor, og det har fået fans til at spekulere i den potentielle romance, og det er ikke just positive kommentarer, romancen afføder.

- Folk kommer til at se på Kim, som at hun har brugt Kanye for at komme frem i modeverdenen og have brugt Van Jones for at komme videre i hendes jurakarriere, skriver en Twitter-bruger.

- Hvis Kim Kardashian bliver gift med Van Jones, så dropper jeg hele den her ting med at leve. Det vil simpelthen være for meget for meget, skriver en anden.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/18318782236224-1661x2500we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Van Jones og Kim Kardashian har kendt hinanden i flere år og blandt andet arbejdet sammen på en amerikansk strafferetsreform. (Foto: Ritzau Scanpix)

Van Jones blev i 2019 sepereret fra sin hustru gennem 14 år, og det har naturligvis ikke lagt en dæmper på kæresterygterne.

- Kim og Van har enormt meget kemi. De taler i telefon sammen hele tiden. Van er et langt bedre match for hende end Kanye, lød det fra en kilde til In Touch tidligere på året.

Kim Kardashian og rappergemalen Kanye West gik tidligere på året fra hinanden efter flere måneder med drama og rygter om skilsmisse. Parret har sammen fire børn, North på syv, Saint på fem, Chicago på 3 og Psalm på et.

Ingen fra hverken Van Jones' eller Kim Kardashians lejr har haft lyst til be- eller afkræfte rygterne.

Sponsoreret indhold