Kendte19. februar 2021

Se billedet: Kanye West spottet med vielsesring

Ægteskabet mellem Kim Kardashian og Kanye West hænger ifølge flere i en meget tynd tråd, men efter rapperen er blevet spottet med sin vielsesring, tyder det på, at der er håb for parret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste par år har bestemt ikke været nemme for kendisparret Kim Kardashian og Kanye West.

Skilsmisserygter har for alvor floreret, siden den 43-årige rapper fik sig noget af et sammenbrud i forbindelse med et vælgermøde i den amerikanske delstat South Carolina og efter at have boet flere måneder i hver sin stat, er fans sikre på, at Kim Kardashian står med skilsmissepapirene hjemme i Californien.

Men måske er der alligevel en chance for, at stjerneparret har fundet melodien endnu en gang.

Efter at have opholdt sig på sin farm i Wyoming vendte den garvede ordsmed langt om længe tilbage til Los Angeles i januar måned, og onsdag fangede paparazzifotografer ham så med sin vielsesring på fingeren under en tur til Malibu.

Kanye, der var klædt i et afslappende, hvidt outfit, kunne med sin telefon i hånden ses med guldringen på sin venstre finger.

Kim Kardashian derimod har ikke været flittig til at bruge sin vielsesring. Få dage inden valentinsdag blev "Keeping Up With the Kardashian"-stjernen spottet uden sin ring, mens hun kørte en tur rundt i Calabasas, hvor hun bor til daglig med parrets fire børn.

Tilbage i december måned blev realitydronningen også spottet uden sin vielsesring. Til gengæld har den 40-årige skønhed været god til at vise Kanyes tøj- og skomærke, Yeezy, frem på sin Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Tidligere på måneden viste hun sko, bikini og ikke mindst formerne frem, da hun delte et vovet billede med sine 205 millioner følgere.

Kim og Kanye skulle angiveligt have gennemgået et parterapeutisk forløb, men tilbage i januar lød det, at de havde valgte stoppe i parterapi

Kim Kardashian og Kanye West har sammen fire børn North på syv, Saint på fem, Chicago på to og Psalm på et år.

Se billederne af Kanye West nedenfor:

https://imgix.seoghoer.dk/20210218-142427-6-684x990we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Efter flere måneder i Wyoming, vendte den 43-årige rapper endelig tilbage til Los Angeles i januar måned. Muligvis for at redde sit ægteskab til Kim Kardashian? (Foto: Ritzau Scanpix)

https://imgix.seoghoer.dk/20210218-142419-2-847x1303we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Den er god nok. Kanye har stadig sin vielsesring på. (Foto: Ritzau Scanpix)

Sponsoreret indhold