Morfar Gade

Eksforsvarsminister Søren Gade, 56, er blevet bedstefar for første gang – hans ældste datter Ida fødte 16. december datteren Sophia.

Eksforsvarsminister Søren Gade, 56, er blevet bedstefar for første gang – hans ældste datter Ida fødte 16. december datteren Sophia.

(Foto: Facebook (Søren Gade))

Søren Gade fik et af sit livs mest uforglemmelige telefonopkald, mens han sad og hyggede sig med en kop kaffe i EU-Parlamentet i Strasbourg.

I den anden ende af røret var hans ældste datter Ida, 28, der helt uden dramatik meddelte, at nu var han blevet morfar.

– Det var et opkald, der skulle vise sig at blive et af dem, man aldrig vil glemme, fortæller Gade.

– Fra det øjeblik jeg hørte ordet morfar, gik der ikke mange sekunder, før mine øjne var knaldrøde og mine kinder dækket af to store søer. Det var så overvældende og fantastisk, fortæller en lykkelig Gade.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Glade Gade. EU-parlamentarikeren med Venstre-kollega og veninde Inger Støjberg, 46. Mon ikke festival nu bliver byttet ud med barnebarn? (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mindst grimme baby

– Det at blive bedsteforælder er helt unikt og uden sammenligning med andet, jeg har prøvet. Og da jeg første gang så ind i mit barnebarns små øjne, spredte hun en speciel form for lys og lykke, som jeg kun havde oplevet to gange før med mine døtre Ida og Mette, skriver Gade i et følelsesladet opslag på Facebook.

Og tilføjer:

– Glemte jeg at sige, at Sophia er den mindst grimme baby, jeg til dato har set.

Søren Gade fik et tæt forhold til sine døtre, efter at han for godt tolv år siden mistede sin hustru, Helle, og blev alenefar til to teenagepiger.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close